Koster det noget at anvende en rabatkode og hvordan fungerer det?

En rabatkode, som også kaldes for rabatkupon, tilbudskode eller kuponkode, giver dig rabat når du handler i dine favorit webshops. Det er gratis at anvende de rabatkoder som du finder på Rabatkongen.dk og det er ligeledes gratis at tilmelde sig til nyhedsbrevet som udkommer en gang hver 7-14 dag. Vil du ikke gå glip af korttids kampagner og rabatkoder, så følg os på Facebook og Instagram.

Rabatkongen.dk kan du søge efter webshoppens navn, varekategori eller lade dig inspirere af menupunktet populære butikker. Når du vel har fundet frem til det tilbud, som du vil anvende dig af, skal du trykke på tilbuddets knap og følge den vejledning som kommer til syne. Enten aktiveres rabatten automatisk eller også skal du selv indtaste rabatkoden som vises inden betaling.

Hvis der vises en rabatkode så skal du indtaste denne i butikkens ”kasseområde” for at aktivere rabatten. Ibland er feltet markeret med teksten rabatkupon, tilbudskode eller kuponkode og andre gange er det markeret med teksten voucher kode eller gavekort kode.

For at sikre dig, at rabatten registreres, er det vigtigt at du bider mærke i indkøbs sum før og efter indtastning af rabatkoden. Det er nemlig ikke altid at den fratrukne rabat specificeres efter indtastningen af rabatkoden, og man kan let tro at rabatkoden ikke fungerede.

Rabatkoder har udløbsdatoer. Du kan derfor ikke forvente at en rabatkode som fungerede for 2 måneder siden stadig fungerer. Bookmark derfor rabatkongen.dk i din internetbrowser, så kan du altid finde tilbage.

Kontakt os gerne hvis der er en rabatkode som du ikke kan finde, så skal vi se om vi kan hjælpe dig. Kontakt og også gerne hvis du støder på en rabatkode som ikke længere fungerer, så gør du os (og andre) en tjeneste.

Der findes næsten inget værre end når en rabatkode ikke fungerer, men desværre sker det at webshops afslutter en rabatkode inden den officielle udløbsdato. Andre gange er årsagen, at de krav som skal opfyldes for at en rabatkode skal fungere, ikke er opfyldte – f.eks krav om mindste indkøb.

Ps. Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@rabatkongen.dk hvis du har spørgsmål, ideer til forbedringer eller vil samarbejde.

God shoppinglyst ønsker Rabatkongen.dk – Dagligt opdaterede rabatkoder®.