Brugervilkår – Betingelser for brug af Rabatkongen.dk
Rabatkongen og www.rabatkongen.dk benævnes herefter “RK” og “websitet”.

Gyldighedsområde
Ved at benytte websitet, accepterer brugeren nedenstående betingelser samt betingelserne for websitets separate cookie policy.

Websitets indhold
På websitet stiller firmaet Aagaard Consulting Ltd UIC:204259397 informationsmateriale til rådighed for brugere i form af rabatkoder og links til eksterne webshops/websites.

Immaterielle rettigheder
Websitets layout og indhold, herunder tekst, rabatkoder som er specialfremstillede til RK, illustrationer, fotografier, videoer samt programkode er ophavsretligt beskyttet og må ikke anvendes uden forudgående skriftligt samtykke fra Aagaard Consulting. Det er ligeledes ikke tilladt at kopiere eller mangfoldiggøre hele eller dele af websitet – hverken i oprindelig eller ændret form. Dette forbud indbefatter parsing, iFraming og lignende udnyttende mangfoldiggørelse af websitet. Det er desuden retsstridigt at foretage omfattende linkning til websitet.

Figuren “Rabatkongen” og ordlyden “Rabatkongen – Dagligt opdaterede rabatkoder” er registrerede varemærker hos Patent­ og Varemærkestyrelsen: VA 2013 03093 og VA 2013 00676.

Brugsrettigheder
Brugerens ret til at anvende oplysninger på websitet kan aldrig indskrænke Aagaard Consultings kommercielle/immaterielle ejendomsret.

Eksternt materiale
Materiale, som overføres til websitet af en bruger eller administrator, opfattes som offentlig information. Denne kan frit publiceres af RK uden forudgående dialog med bidragsyder og uden honorering af bidragsyder.

Eksterne links
RK linker direkte og indirekte til eksterne webshops, som er uden for RK’s kontrol. RK kan derfor ikke holdes ansvarlig for indholdet på disse 3-parts websites.

Ansvarsfraskrivelse
RK påtager sig intet ansvar for handler, aftaler og lignende, som foretages mellem bruger af websitet og de webshops, som websitet linker til. RK påtager sig ligeledes intet ansvar, hvad angår rigtigheden af, funktioner af og mangler på de oplysninger, som publiceres på websitet, og RK kan ikke holdes ansvarlig for skader, som opstår i direkte eller indirekte sammenhæng med brugerens besøg på websitet eller anvendelse af de oplysninger, som er publicerede på websitet.

Annoncer
RK modtager, i visse fald, betaling fra annoncører for at markedsføre deres produkter/tjenester på websitet.

Lovvalg
Eventuelle tvister vedrørende indholdet eller brugen af hjemmesiden er underlagt loven i Danmark.