Skip to Content

Rejserabatter

Hvordan vil du rejse? Læs rejselederens bedste tips.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
dancenter kampagnekode

DanCenter

www.dancenter.dk

Vælg mellem 27.000 sommerhuse og feriecentre i ind- og udland.

Om DanCenter Open

DanCenter har 60 års erfaring af sommerhusudlejning og i Danmark kan man igennem DanCenter leje næsten 9.000 forskellige sommerhuse og feriecentre i Danmark, Sverige og i Norge. I højsæsonen udlejes sommerhuse på ugebasis og i lavsæsonen kan man leje et sommerhus med blot 2 overnatninger og dage eller i en forlænget weekend. De mest populære uger i sommerferien er ugerne 28, 29 og 30 efterfulgt af 31 og 32. Næst efter sommerferie ugerne, så er efterårsferien det mest populære tidspunkt at holde ferie i sommerhus på.

DanCenter rabatkode
Hvis man gerne vil have rabat når man lejer et sommerhus igennem Dancenter, så er der generelt 2 sikre måder, hvorpå man kan opnå rabatter. Den første måde er ved at hente en Dancenter rabatkode som giver helt op til 22% rabat på sommerhuse og feriecentre. På Rabatkongen.dk kan man frit hente flere forskellige rabatkoder til sit ophold. Nogle af rabatkoderne til Dancenter gælder til alle sommerhuse, mens andre rabatkoder fungerer som kampagnekoder og hvor gyldigheden er begrænset til bestemte måneder eller år.

Udstyret med en DanCenter rabatkode er det vigtigt at aktivere denne inden betalingen gennemføres. Dette eftersom rabatkoder til DanCenter kan ikke indløses når først rejsen er bestilt og betalt. DanCenter kampagnekoder / rabatkoder skal skrives i feltet markeret med teksten “Indtast gavekort, tilgodebevis eller kampagnekode” som findes i kassens trin 4 på Dancenter.dk.
Herefter skal man trykke på knappen “Tilføj”. Læg mærke til at rabatten fratrækkes!

Den anden måde handler om timing og her skal man enten booke sommerhuset i så god tid at man får en såkaldt early bird rabat. Eller også skal man booke så sent, at man kan få en last minute rabat på udlejningen. Hvis man vælger det sidste alternativ, så skal man indstille sig på at udbuddet er begrænset og at de mest populære sommerhuse er væk.

OBS. DanCenter kampagnekoder gælder også til ophold med sidste minut/early bird rabat.

Sommerhuse 2022
I sommeren 2020 kunne man få en gratis overfart til mange danske øer. Dette medførte at flere personer end normalt, valgte at afholde sin sommerferie som en ø ferie på Langeland, Fanø, Læsø, Ærø eller Rømø. Mon ikke at ø ferier bliver lige så populære i 2022?
Den større ø Bornholm oplevede at mange mennesker i feriestemning kom til solskinsøen for at bo i en af de mange sommerhuse ved vandet hvor de fleste har havudsigt. På Bornholm er Gudhjem nok de mest populære by.

De 4-benede skal også have ferie
Bare på Sjælland, Fyn og Jylland findes der over 3.500 ferieboliger hvor op til 2 hunde frit kan følge med. Hvis man har 3 eller flere hunde så skal dette godkendes af Dancenter.

Lej sommerhuse i Danmark
Uanset om næste sommerhusferie går mod nord, syd, øst eller vest, så er det en god ide at være ude i god til for at booke sommerhuse i 2022 og 2023. Specielt hvis man ønsker et sommerhus i 2 plan, ekstra mange soverum eller hvis man vil have en bolig med 5 stjerner. Månederne juli og august er der altid rift om.

Sommerhuse i Jylland
DanCenter har sommerhuse i de fleste byer langs med vestkysten i Jylland med absolut nærhed til Vesterhavet. I Nordjylland har vi altid populære Skagen, Lønstrup, Løkken, Blokhus, Jammerbugten og Klitmøller. I Vestjylland, længere mod syd, finder vi fiskerbyen Agger inden vi passerer Ringkøbing, Søndervig, Hvide Sande og Årgab for til sidst at komme ned til Henne strand, Vejers Strand og Blåvand i Sønderjylland.

Hvis man ikke er tiltrækket af vestkysten, men gerne vil blive i det jyske, så har DanCenter mange ferieboliger i Sønderjylland. Man kan også nyde Silkeborgs smukke skove med kuperet terræn eller de store søer. I det nordlige Jylland kan Mols anbefales, måske med en afstikker eller to til Thy nationalpark, Hvidbjerg eller Grønhøj. Hvis man vil bo midt i Thy nationalpark så skal man finde et sommerhus i byen Vorupør.
I Østjylland kan man finde flere sommerhuse i og udenfor Århus, hvor dagsture til Djursland, Hou, Fjellerup, Grenå, Ebeltoft, Juelsminde og Øster Hurup er oplagte udflugtsmål. Sidstnævnte kaldes af de lokale for Ø Hurup, men er altså ingen Ø. Er man villig til at køre en lidt længere tur, så er Hals også en dagsrejse værd.

Sommerhuse på Sjælland
Hvis ferien går til Nordsjælland så kan byerne Asserbo og Rågeleje varmt anbefales. Byerne Liseleje, Gilleleje, Tisvilde, Rågeleje og Hornbæk fejler bestemt ikke noget, men i disse byer er udvalget af sommerhuse stærkt begrænset under højsæsonen. I Vestsjælland er det Odsherred og frem for alt Rørvig som er den populære ferieby for hele familien. Og skulle det regne en dag eller to, så er der ikke langt til “storbyen” Nykøbing Sjælland med mange restauranter og natteliv. En anden populær og knap så overrendt strandby er Røsnæs som bestemt er en ferie værd.

Lej et sommerhus på Fyn
Hvis man vil leje et sommerhus på Fyn, så bør forsøge at finde et i Nordfynske Hasmark som er en skjult perle og et godt alternativ til det Sydfynske Ø-hav.

Tænk uden for boksen
Som alternativ til de typiske sommerferiemål, findes der en lang række destinationer som er perfekte udgangspunkter hvis man vil opleve den del af Danmark som man ellers aldrig har fået set. Eksempler på sådanne er Als som med sin fantastiske beliggenhed giver rig mulighed for at udforske Sønderborg, Gråsten, Augustenborg, Hejlsminde og tyske Flensborg. Andre oversete feriedestinationer er Møn og Lolland som ofte nedprioriteres til fordel for Gedesby og Marielyst, begge på Falster.

Afslutningsvis, og hvis man vil leje et sommerhus som ikke ligger i Danmark, så bør man rette blikket mod brofaste svenske Øland, som for de fleste danskeres kan nås i bil på en dag. Her er der både skov, strand og flot natur.

Dancenter har store sommerhuse
De fleste sommerhuse har plads til 4, 5 eller 6 personer og er man bare sin egen familie så kan man altid chance på at få en sidste minut rabat. Er man derimot en stor familie eller hvis man rejser 2 familier og derfor har brug for plads til 7, 8, 9 eller måske 10 personer så bør man booke i god. Det samme gælder, hvis man som virksomhed behøver at leje et sommerhus til en intro uge for nye ansatte of derfor behøver plads til en 12, 13, 14, 15, 16…25 personer. De største sommerhuse som kan lejes igennem DanCenter rummer hele 40 personer og er et godt alternativ til et mindre hotel. Ofte har så store sommerhuse mange soveværelser, værelser, SPA og pool og giver en følelse af luksus.

BLACK FRIDAY - Få 25% rabatkode til ALLE sommerhuse!
Gælder ophold med ankomst t.o.m. 31. marts 2023.
Spar op til 25% på bl.a. Legoland, Fårup & Djurs sommerland
Få rabat på entrén til populære attraktioner!
FLASH - Spar 20% med rabatkode på ALLE sommerhuse
Koden gælder ved incheck t.o.m. 28. dec. 2022.
Få 200 kr rabatkode til alle sommerhuse t.o.m. 31. dec. 2023
Velkomstkoden tilføjer du i bookingen, trin 4.
LAST MINUTE - Spar op til 50% på udvalgte sommerhuse
OBS. Rabatkoder kan kun bruges til normalpris.
Se sommerhuse hvor 2 HUNDE kan medtages gratis 🐕
Se alle feriehuse i Norden med FLEKSIBEL ombooking
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
DFDS bookingkode

DFDS

www.dfds.com

Rederi som udover Oslofærgen og MiniCruises også har færgeruter til bl.a. England.

Om DFDS Open

DFDS rabatkode
På rabatkongen.dk kan alle finde information om de aktuelle DFDS kampagner. Her kan man kan spare en del og finde rabatkoder til DFDS på udvalgte færgeoverfarter og pakkerejser.
I perioder kan man her på siden også hente en rabatkode som giver op til 50% rabat på de miniferier og weekendcruises som DFDS udbyder.
Den DFDS tilbudskode man vil anvende, skal aktiveres på feltet der hedder ”bookingkode” i starten af bookingforløbet på dfds.com. Rigtig god tur med en DFDS bookingkode.

DFDS tilbud
DFDS tilbyder oplevelser på havet og international service for alle gæster om bord på en af DFDS’ færgeruter mellem Danmark og Norge, England og Baltikum. Det er en oplagt mulighed for en kortere eller længere ferie at tage på et lille cruise eller en anden dejlig rejse med en DFDS rabat her fra rabatkongen.dk. På Rabatkongen kan du ofte finde den bedste pris til Oslobåden som har hyppige afgange fra byen København som internationelt blev kendt som Wonderful, wonderful Copenhagen takket være Danny Kaye’s sang.

Med en rabat til DFDS kan man også finde kombinerede tilbud og tage familien endnu billigere med til for eksempel Legoland, på hotel, i et Novasol sommerhus eller til en af de mange Center Parcs fulde af sjove aktiviteter. Eller hvorfor ikke tage på et minicruise med Oslobåden? I størstedelen af året kan du tage på et minicruise til Oslo.
DFDS er grundlagt I 1866 og har en af Nordeuropas største færge flåder. Så der er mange års erfaring og professionalisme bag, når man booker et DFDS tilbud.

Oslo Færgen tilbud
DFDS nok mest påpulære rute går mellem København of Oslo. Så hvadenten turen går til de norske fjelde – f.eks Trysil skisportsområde. eller blot til Oslo for at holde en forlænget storby ferie så har DFDS altid daglige afgange. Og leder du efter et Oslo Færgen tilbud, så gør vi her på Rabatkongen.dk vores yderste for at samle alle aktuelle tilbud på afgange og arrangementer med Oslofærgen. Ofte kan du finde en god rabat og andre gange kan du få bilen med gratis. Hvis du bestiller Oslo Færgen i god tid inden afrejse, så kan du sommetider få ekstra gode rabatter på kahytter, og hvem vil ikke gerne komme veludhvilet frem til Oslo?

DFDS trustpilot
Hvis man læser DFDS anmeldelser på Trustpilot, vil man opleve at færge-gæsterne er meget tilfredse. Det eneste, der bliver klaget over er mobiltrafik – så hvis man er opmærksom på sit eget abonnement og datatrafik, er der kun glade miner. Mange der anmelder DFDS rejser understreger, at de er tilbagevendende gæster – og dét er vel den bedste anbefaling man kan få.

DFDS færgeruter
Der er en række DFDS ruter at vælge imellem. Mange kender til DFDS Oslo færgen, men skal man til England er der både DFDS Esbjerg-Harwich og også DFDS Newcastle at rejse med – for eksempel som et spændende alternativ til flytrafik – eller hvis man gerne vil have sin bil med.
Hvis man skal ud på eventyr, er der romantiske og hyggelige DFDS minicruises for 2 til Oslo som kan være en god idé til en fejring af en bryllupsdag, konfirmation eller fødselsdag. Ligeledes kan det være nyt og spændende at tage en gruppe venner med og fejre en julefrokost i december eller nytår på en DFDS nytårstur på Oslo færgen.

Hvortil skal det næste eventyr gå?

KUN I DAG - Få 60% bookingkode t.o.m. 29. marts  2023
Gælder Kbh - Oslo standardkahytter m/u havudsigt.
2 FOR 1 - Book MiniCruise til OSLO for 2 med bookingkode
Vælg tilbud - fra Kbh eller Frederikshavn.
Ta BILEN med til OSLO - book rejse fra 275 kr pr. person
Vælg tilbud - fra Kbh eller Frederikshavn.
Få BOOK TIDLIGT rabat - tag bilen GRATIS med til Oslo!
Vælg tilbud - gælder til/fra Kbh og Frederikshavn.
FLASH - Book enkeltrejse til OSLO fra 175 kr per person
Pris gælder når fire rejser sammen fra Kbh.
Rejs på ferie til Oslo med FAMILIECRUISE - fra 200 kr/pers.
Få underholdning og sjov for hele familien!
Book MiniCruise KØBENHAVN - Oslo t/r med egen kahytte
Få 1 overnatning ombord - fra 200 kr/pers.
Book MiniCruise FREDERIKSHAVN - Oslo t/r med egen kahytte
Få 1 overnatning ombord - fra 200 kr/pers.
Se DFDS' aktuelle færgeoverfarter og kampagnetilbud
Ta BILEN med fra Frederikshavn til Oslo - rejs fra 275 kr/pers.
Oslofærgen sejler dagligt i begge retninger.
Book LUKSUS MiniCruise til Oslo inkl. lækker morgenbuffet
Få 2 overnatninger i Commodore kahyt - fra 1.200 kr/pers.
Mulighed for GRATIS ombooking med REJSEGARANTI
Gælder ved booking direkte hos DFDS (tryk på knap).
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
risskov-bilferie rabatkode

Risskov Bilferie

www.risskov-bilferie.dk

Hos Risskov Bilferie finder du de bedste tilbud på kør-selv, miniferier og weekendophold.

Om Risskov Bilferie Open

Risskov Bilferie
Risskov Bilferie er med 15 europæiske lande på programmet en af Danmarks største arrangører af kør-selv, miniferier og weekendophold. Hos Risskov Bilferie kan du udover at søge efter rejser til et specifikt land også vælge at søge efter rejser med et specielt tema som matcher din eller din familjes interesser. Du kan f.eks. enkelt finde alle rejser med fokus på bl.a. vandring, golf, cykling, badeland, oplevelser, forkælelse, storby og aktive ferier. På samme måde kan du lige så let finde alle rejser som passer dig med børn eller hund.

Risskov Bilferie rabat
Hvis du gerne vil have rabat på din ferie, og hvem vil ikke gerne have det, så har du flere muligheder for at spare penge når du booker din rejse igennem Risskov Bilferie. Som ofte kan du få en såkaldt early bird rabat hvis du er tidelig ude. Hvis du har is i maven og er villig til at gamble så kan du også spare mange penge ved at booke en last minute afbudsrejse.

Yderlige en måde at spare penge på er ved at bestille en all inclusive rejse. Udbuddet af mad på et all inclusive hotel kan selvfølgelig godt blive kedeligt i længden men nogle hoteller har flere restauranter man kan vælge imellem og visse all inclusive hoteller kan faktisk overraske positivt. Under alle omstændigheder, så er der mange penge at spare hvis man ikke skal spise både frokost og aftensmiddag ude hver dag.

Her på Rabatkongen kan du selvfølgelig løbende finde aktuelle Risskov Bilferie tilbud med derudover kan helt klart anbefales at du desuden tilmelder dig til Risskov Bilferie nyhedsbrev. På den måde går du ikke glip af Risskov Bilferie dagtilbud eller rejsearrangørens deals.

Risskov Bilferie gavekort
Hvadenten du leder efter en orginal gave til brudeparret eller en flot gave til en rund fødselsdag så kan et gavekort til Risskov Bilferie være et oplagt valg. For dels bliver ferien husket i mange år og dels gives modtageret en stort antal valgmuligheder når gavekortet skal indløses. Endelig så kan modtageret selv vælge at lægge penge imellem og på den måde muliggøre en endnu dyrere rejse. Risskov Bilferie gavekort kan udstedes på et valgfrit beløb (min. 200 kr) og er gyldige i 3 år.

Få 100 kr rabatkode ved køb af GAVEKORT for 500 kr
Kan indløses på alle rejser (gyldig i 12 mdr.).
DAGENS TILBUD - Spar op til 68% på hoteller og ophold
Gør et kup i Danmark og i flere europæiske lande.
Spar op til 33% på fantastiske BLACK WEEK tilbud
Spar op til 50% på JULEREJSER i Europa og Danmark
Gælder ved min. 2 nætter på skønne hoteller.
Spar op til 54% på rejser til Tyskland, Danmark, Italien m.fl.
Mange ophold er inkl. mad, drikke, SPA og gaver!
Se WEEKENDOPHOLD og efterårsferier til superpriser!
- Se masser af europæiske destinationer.
ALL INCLUSIVE - Spar op til 65% på All-inclusive ophold!
Spar op til 4.876 kr. på Fair Resort Sport & Wellness.
Find fantastiske europæiske hoteller fra KUN 379 kr/pers.
Få ofte gratis morgenmad, wellness, vin og parkering!
Book 3 overnatninger i STORKØBENHAVN fra 549 kr/pers.
Inkl. fri internet og parkeringsplads.
FØDSELSDAGS TILBUD - Spar op til 1.956 kr/pers
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
TTLine kampanjkod

TTline

www.ttline.com

🇸🇪 TT-Line med färjor från svenska Trelleborg till Tyskland, Polen och Litauen.

Om TTline Open

TT-Line
Rederiet TT-Line har 5 färjelinjer i Östersjön som förbinder Trelleborg i Skåne med Tyskland (Travemünde och Rostock), Polen (Świnoujście) samt Litauen (Klaipėda).

TTLine kampanjkod
Du kan ofta få rabatt med en TTline rabattkod. Du aktivererar rabattkoden i fältet “kampanjkod” i kassan på tt-line.com. Du kan uppnå upp til 50% rabatt, om du t.ex. bokar din färjebiljett i god tid, om ni reser min. 2 personer eller om du beställer en paketresa. Du kan dessutom göra stora besparingar om du undviker att resa under högsäsong eller i semesterperioder.
Med en kampanjkod till TT-Line kan du direkt spara upp til 20%, men det finns även möjlighet att få rabatt på måltider ombord samt på hytter. Du kan även få rabattkupong som ger dig rabatt i TT-Line Shop. Du som åker på en julresa, kan även du få en rabattkupong till Designer Outlet i Neumünster.

TT-line färgelinjer

Mellan Trelleborg och Tyskland finns följande överfarter:
Trelleborg-Rostock
Rostock – Trelleborg
Trelleborg – Travemünde
Travemünde – Trelleborg

Mellan Trelleborg och Polen finns följande överfarter:
Trelleborg – Swinoujscie
Swinoujscie – Trelleborg

Mellan Trelleborg och Litauen finns följande överfarter:
Trelleborg – Klaipeda
Klaipeda – Trelleborg

TTline rabatt med Bonus Card
Om du ofta reser med TT-Line, eller om ni är flera personer som skall resa vid samma tillfälle, så kan det vara en god idé att skaffa ett TT-Line Bonus Card. Kortet, som är gratis att registrera, sparar bonuspoäng för varje krona som är betald i förväg – t.ex. bokade resor, hytter och måltider. Bonuspoäng kan sedan växlas till fria resor, personbiljetter, hytter och liknande.

Ta på semester med TT-Line
TT-Line erbjuder shoppingresor till förmånliga priser. Du kan t.ex. boka en shoppingresa till Lübeck eller Rostock och även välja att köpa till mat & dryck ombord. Är ni ett kompisgäng, kan det kanske locka med en shoppingresa med ölprovning eller möjligtvis om en shoppingresa de luxe med vinprovning.
TT-Line erbjuder också ett flertal paketresor, där man kan få 10% rabatt på färjan om bokning av hotell görs samtidigt.

TT-Line Trelleborg
Om du skall resa med TT-Line från Trelleborg till Rostock eller till Travemünde, så är din checkin tid 30 minuter före avgång. Till Polen och Litauen stänger check-in i Trelleborg 60 minuter före avgång. Alla avgångstider finns i TT-Line tidtabell, dessa hittar du t.ex på ttline.com. Du kan genomföra din checkin online upp till 48 timmar före avresa. Tänk på att framför allt rutterna TT-Line Rostock och TT-Line Travemünde kan ha kö till incheckning och att online check-in sparar dig tid när du väl ankommer till TT-Line avgångsterminal i Trelleborg hamn. Om du ankommer med bil, så är TT-lines adress Norra Nyhamnsgatan 1b, 231 61 Trelleborg.

BLACK FRIDAY - Spara pengar på överfarter til TYSKLAND
Gäller til Travemünde och Rostock t.o.m. 03.09.2023.
Få 10% rabattkod till HOTELLPAKET med färja + hotell
Gäller resor under hela 2022.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
dtf travel rabatkode

DTF travel

www.dtf-travel.dk

All inclusive, sommerferie, skiferie, kør selv ferie, weekendophold og storbyferie.

Om DTF travel Open

DTF-travel rabatkode
Skal du ud og rejse, eller søger du blot inspiration til næste års store ferie? På www.dtf-travel.dk kommer du i feriestemning, allerede når du besøger forsiden. DTF-Travel er et online rejsebureau med mere end 50.000 rejsemuligheder, hvad enten du ønsker at rejse med fly eller færge, eller du vil på kør selv ferie. Det er sådan set lige meget, hvilken ferie du er på udkig efter: miniferie, skiferie, solferie, storbyferie og så videre, uanset hvad kan du finde, hvad du har brug for her med DTF-travel.dk. Også hvis du bare mangler en færgeoverfart eller lækker ferielejlighed, kan det findes her. Du kan rejse til mange steder i verden både Europa og Mexico, Thailand og USA mm.

DTF-travel.dk kalder sig selv et ”feriesupermarked” og med erfaring siden 1991 tyder meget på, at de faktisk kan give kunderne det meste og det bedste. De startede med at sælge sommertomme værelser i blandt andet Skandinavien og Tyskland som overnatning til kør-selv ferie. DTF startede derfor primært som en udbyder af overnatningsmuligheder til kør-selv ferie, men de har siden udvidet med færgeoverfarter, flyrejser og endnu flere hoteller og ferielejligheder. De udviklede de sig hastigt i takt med den større efterspørgsmål på det danske rejsemarked, og DTF-travel.dk er nu en af de mest populære hos kunderne med deres kæmpe udvalg af rejser. Dog er deres fokusområde stadig kør-selv ferie.

Book Disneyland Paris igennem DTF-travel
Har du små børn, der skal med på ferien, er Disneyland Paris et oplagt rejsemål. Disneyland Paris er et paradis for børn i alle aldre og også for voksne. Med DTF-Travel kan du og familien komme på en uforglemmelig ferie i Disneyland Paris, hvor I kan overnatte i hjertet af eventyret med gåafstand til alle forlystelserne. Euro Disney er virksomhedsnavnet på hele Disneyland Resort Paris, og måske kender du Disneyland Paris som Euro Disney, for det hed parken indtil 1995.

Er du mere til en ferie uden børn, kan du vælge ”Romantisk” blandt DTF-Travels tre rejsetemaer: Familieklassiker, Romantisk, Sjov for børn. Der er noget for enhver smag, når du besøger DTF-Travel, uanset om du er til storbyferie eller badeferie, skiferie eller solferie.

DTF-travel last minute
Har du mulighed for at være fleksibel i dine rejseplaner, så kan du og familien vælge DTF-Travel last minute. Du finder DTF-Travel last minute under kategorien ”Tilbud & Kampagner”, som ligger i bjælken på forsiden. Herunder er der altid et stort udvalg af last minute rejser med priser, der er helt i bund. DTF-Travel last minute er til dig, der kan pakke tasken og tage af sted i morgen og ikke har noget bestemt ønske til feriemål.

Uanset om du ønsker ferielejligheder, hoteller eller feriehuse, kan du finde det hos på www.dtf-travel.dk. Allerede på forsiden kan du opstille dine søgekriterier og gå direkte til de feriemål, der har relevans for dig. DTF Travel har rejser over hele verden for både familier, par og opdagelseslystne.

Vil du rejse med færgen, kan du med fordel bestille hotel samtidig. Hvis du køber færgebillet og hotelophold samlet, sparer du minimum 20 % på færgebilletten. Vil du derimod med flyveren, er du garanteret konkurrencedygtige priser på flybilletterne. DTF-Travel søger blandt flere hundrede flyselskaber for at finde de bedste og billigste billetter til dig.

DTF-travel trustpilot

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt DTF-Travel er en god rejsepartner til din ferie, kan du kaste et blik på DTF-Travels anmeldelser på Trustpilot. DTF-Travel scorer 9,5 på Trustpilot, så kunderne må siges at være godt tilfredse med deres produkter. Desuden er www.dtf-travel.dk e-mærket, hvilket garanterer dig en sikkerhed i forhold til dine personlige oplysninger og pengetransfer. Både DTF-Travel Trustpilot og e-mærket styrker DTF-Travels troværdighed som en tryg og sikker kilde til en god ferie.

Rabat DTF-travel
Kunne du tænke dig at modtage fordelagtige rabatter, deltage i konkurrencer med attraktive præmier og holde dig opdateret på nyheder hos DTF-Travel? Så kan du tilmelde dig DTF-Travel Rejseklub, hvor du får det hele serveret direkte i din indbakke klar til dig. Desuden kan du fem gange i løbet af en uge finde Dagens Super Deal, hvor du sparer op til 60 % på dine køb. Adgangen til Super Deals er direkte fra forsiden – en nem og hurtig vej til at spare mange penge. DTF-travel.dk har deres egen rejseklub med gode tilbud til medlemmer, samt er de E-mærket, så der er stor tryghed for kunderne, når man køber gennem deres webshop. Deres hjemmeside er utrolig let at finde rundt i og viser alle de bedste rejser og alle de praktiske oplysninger, som man har brug for før og under rejsen. Man kan browse i deres store udvalg af rejser og nemt finde nødvendige telefonnumre og emails, hvis man sidder med spørgsmål.

DTF-travel tilbud

Derfor kan man, uanset hvilken rejse man er på jagt efter, købe gennem DTF-travel.dk, da de tilbyder de bedste ferier til de bedste priser. Man finder ikke så stort et udvalg indenfor så mange forskellige typer rejser. Så man kan sagtens booke med DTF-travel.dk. Og check gerne på rabatkongen for at se om der findes aktuelle DTF-travel tilbudskoder eller DTF-travel annoncekoder, som begge fungerer som rabatkoder.

DTF-Travel startede i 2002 under navnet Dansk Total Ferie, men ændrede navnet, da de ekspanderede internt med en norsk og svensk afdeling samt ved opkøb af andre rejsebureauer. Derfor eksisterer de nu under DTF Group, hvor de også råder over Nemrejse.dk, Best Travel og Sembo.dk.

DTF har i dag op til 50.000 forskellige muligheder indenfor overnatning. Derfor kan man altid finde de mest populære og lækre destinationer og endeløse muligheder for overnatning.

Få op til 50% rabat - Se alle tilbud på BLACK FRIDAY
Få rabat på spa, weekendophold og meget mere.
Book 3 nætter og betal for 2 på hoteller i DANMARK
Gælder udvalgte hoteller. Rabat ses ved booking.
Få 250 kr ekstra rabatkode tilsendt - gælder ALLE rejser!
Tilbudskoden tilføjes nederst i trin 2.
DAGENS DEAL - Spar på spa, weekend- og hotelophold
Få supertilbud på gode prisbillige hoteller!
LAST MINUTE - Se alle AFBUDS pakkerejser (fly & hotel)
Lige nu - Se DTF travels aktuelle TILBUDSKAMPAGNER
Hoteller, spa, bilferie, huse i Sverige m.m.
Få helt op til 50% rabat på både REJSER og OPHOLD
Gælder ved booking min. 15 dage inden afrejse.
Få GRATIS ophold (gælder ved opsparing af 10 stempler)
Gælder ved gratis tilmelding.
Kampagne - Få min. 20% rabat på FÆRGEBILLETTEN
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
bookingkode

Scandic hotels

www.scandichotels.dk

Hotelkæde med næsten 280 hoteller i Norden, i Tyskland samt i Polen.

Få supertilbud på GAVEKORT til hoteller i Norden!
Få bookingkode til WELLNESS-tilbud for 2 personer!
Gælder dobbeltværelse inkl. 3 retters og frokost.
Spar 20% med bookingkode på udvalgte HOTELOPHOLD
Gælder ved tilmelding til kundeklub (0 kr.)
Få HELE 25% rabat på dit hotelophold med bookingkode
Gælder for dig som har fyldt 65 år.
Se alle aktuelle Scandic KAMPAGNER og HOTELTILBUD
Storbyferie, wellness, familierabat, miniferie m.m.
Book dobbeltværelse i Sverige for kun 750 SEK (550 DKK).
Bookingkoden gælder ved min. 2 nætter i weekenden.
Se kampagner på danske hotelophold med MIDDAG
+ Få 10% rabat på al MAD i weekenden!
Få GRATIS morgenmad til HELE familen på hoteller i Norden
+ få GRATIS overnatning for børn under 15 år!
Få 30% rabat på tropisk miniferie i FREDERIKSHAVN
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
hotelspecials rabatkode

HotelSpecials

www.hotelspecials.dk

Website med store rabatter på hoteller i Danmark, Sverige og øvrige Europa.

Om HotelSpecials Open

Hotelspecials
Hotelspecials.dk er en hjemmeside, der tilbyder hotelophold med rigtig høje rabatter over store dele af Nordeuropa. Du kan finde hoteller i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig og spare mange penge på de helt rigtige tilbud. Din ferie behøver ikke koste det hvide ud af øjnene med rabatter fra hotelspecials.

Der er masser af rabatter på hoteller derude og Hotelspecials har set det som deres mission at finde og Årsagen til at Hotelspecials koncentrerer sig om land tæt på Danmark, er fordi de har specialiseret sig i at finde og give rabatter på weekendophold, særlig i Danmark og Sverige.

Hotelspecials har over 5000 hoteller i deres database, og de kan derfor finde frem til det rette hotel for dig til den rigtige pris. Der er blandt andet såkaldte Topdeals, hvor du kan finde rabatter med tilbehør som eksempelvis morgenmad. Og så er der et tilbud, hvor du kan få en forlænget weekend på tre nætter for to nætters pris.

Der er rig mulighed for at opgradere sit hotelophold også. Helt gratis og uden omkostninger. Det kan være både til VIP, men også til flere nætter. Eksempelvis kan du få gratis tilbud om at få opgraderet dit værelse helt uden ekstra omkostninger. Bare hold dig til og se, hvilke tilbud, der dukker op.

Hotelspecials last minute
Findes der noget bedre end en spontan tur afsted på hotelophold i weekenden? Nogle mennesker foretrækker at være i god tid og planlægge langt ud i fremtiden, men det er ikke altid tingene forløber efter planen. Derfor findes der masser af muligheder for at booke hotelophold med rigtig kort varsel.
Via Hotelspecials outlet kan du booke din weekendtur med det samme. Det er de færreste hoteller, der ikke ønsker gæster på deres værelser, så hvis de har nogle ledige, sætter de ofte prisen ned til dem, der elsker at være spontane. Det er ikke altid, man får det, man har drømt om, men med et åbent sind bliver man overrasket og finder et rigtig godt tilbud, der er svært at modstå.

Hotelspecials Falkenberg
Lige en halv times kørsel nord for Halmstad i Sverige ligger Falkenberg Strandbad i Falkenberg. Det er et perfekt getaway for 2 eller 3 nætter. For det første ligger det med strålende udsigt ud til Kattegat, og så er det samtidig i den hyggelige del af Sverige, hvor der er skov og sø i nærheden, hvis man gerne vil ud at se noget også.

Men alt, hvad man behøver, får man på Falkenberg Strandbad. Både når det kommer til spa, wellness, weekendunderholdning og friluftsliv. Falkenberg Strandbad har lange og rige traditioner med retreats, og derfor er det et oplagt sted for et par at tilbringe en weekend. Og med de nye færgeafgange fra Grenå til Halmstad er det lettere end nogensinde at komme derop.

Hotelspecials Spa week
Hvis du er mere interesseret i spa-ophold, så har Hotelspecials SPA tilbud til dig også. Med deres Spa Special tilbud kan du komme rundt til blandt andet Malmø, Ystad, Lübeck og ja selv i og omkring Kolding kan du besøge for at nyde en weekend med masser af forkælelse.

Tæt på Vejle fjord ligger blandt andet Comwell Hotel i Brejning. Omgivet af masser af skov og strand er det en perfekt mulighed for at opleve den bedste wellness, som Danmark har at byde på. Comwell Kellers Park kan tilbyde et spa-ophold ud over det sædvanlige og gennem Hotelspecials, kan du finde den til en rigtig god pris, der er til at betale.

Hotelspecials Trustpilot
På trustpilot kan du læse meget mere om, hvad brugerne siger til Hotelspecials. Det er altid gæsterne, der er i centrum, og deres oplevelse er alfa og omega for Hotelspecials. Derfor er det altid en god idé at læse, hvad gæsterne har at fortælle om deres ophold. På den måde sikrer du dig, at du ved, hvad du betaler for.

Også selvom du kan få hotelopholdene til en billig pris, så handler det stadig om at finde det rigtige tilbud, fordi det er godt, og ikke fordi det er billigt.
Via Rabatkongen.dk er det muligt at få overblik over de rabatkampagner, der sparer op til 40% på visse ophold på hotel. Det er næsten halv pris! Og det er muligt for alle at deltage, så længe de finder rabatter via Rabatkongen.dk

Black Week - Spar op til 50% på hoteller i Danmark & Sverige!
Fra 543 kr per nat inkl. morgenmad (2 pers.).
Book overnatning for 2 på svenske slotte & herregårde 👑
Fra 823 kr per nat inkl. morgenmad.
FLASH - Se alle tilbud på LAST MINUTE hoteller!
Hotellerne findes i både Danmark og Sverige.
Se alle hoteller med 1 GRATIS overnatning i Europa 👍
Bo 3 nætter, men betal kun for 2!
Se SUPER DEALS på masser af hoteller & SPA ophold
Se særtilbud til Falkenberg Strandbad WELLNESS
Ligger ca en times kørsel nord for Helsingborg.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
tuivillas rabat

Tui villas

tuivillas.com

Find ferieboliger i Europa – vælg mellem 300.000 muligheder

Om Tui villas Open

TUI tilbud
TUI Villas er en rejseportal, hvor man kan vælge mellem mere end 300.000 ferieboliger. Vælg mellem feriehjem, lejligheder, villaer med egen pool, skihytter, landsteder, ophold i ferieparker og storbylejligheder.
TUI Villas ejer selv tusindvis af feriehjem, og tilbyder også at være udlejning gennem tredjeparts udlejere på de samme gode TUI betingelser. Man kan finde gode feriemuligheder i hele Europa, Caribien og USA samt andre udvalgte steder.

På websiden finder man også en masse inspiration opdelt efter de forskellige lande, hvor man kan finde ferieboliger. Se for eksempel de fantastiske muligheder for leje af alpehytter under sektionen fra Schweiz. Eller de smukke pool houses i Kroatien. Destinationer som Andalusien, Mallorca, Valencia, Sydfrankrig, Algarve, Kreta, Gran Canaria, Tyrol og Menorca er blandt de mest efterspurgte. Disse destinationer byder både på historiske oplevelser og skønne strande.

TUI Villas er en del af den internationale rejsekæde TUI, som er en garant for høj kvalitet og god service. TUI-kæden er kendt for at have gode forbindelser til både private ejendomsejere, lokale bureauer og anerkendte turarrangører og dækker det meste af verden både med afbudsrejser og planlagte ture. Man kan også købe krydstogsrejser eller pakkerejser.

Alle udlejningsboliger på tuivillas.dk kvalitetssikres med et TUI smil, hvilket betyder, at boligen lever op til TUI’s kvalitetskrav og retningslinjer for booking og service. Der findes også et stort udvalg af hundevenlige ferieboliger i hele Europa.

Gå ind på rabatkongen.dk og få adgang til TUI rabat. Her finder man alle de aktuelle rabatter og kampagner fra TUI villas. Der er meget at spare ved at bruge TUI rabat fra rabatkongen.dk.

TUI egen pool
Tui Villas har en hel sektion med ferieboliger med egen pool. På TUI finder man både infinity pools og pool komplekser, som består af serier af svømmebassiner og legeområder. Hvis man søger under TUI privat pool er det muligt at få et overblik over de mange forskellige muligheder. Det er muligt både at finde hele ferieboliger med egen pool, eller ferielejligheder til 2-10 personer på attraktive destinationer som Kroatien eller Kreta.

TUI Trustpilot
Kigger man på Trustpilot, kan man finde en del af TUI’s anmeldelser. Mange udlejere er tilfredse med sitet, og fremhæver deres positive oplevelse af, at gæsterne får god og brugbar information fra TUI Villas. Efter hver booking bliver besøget også ratet på TUI’s eget site, så man kan benytte brugernes vurderinger til at vælge feriebolig ud fra, sammen med TUI’s informative beskrivelser.

Søg blandt over 7000 feriehuse og ferielejligheder i Kroatien
Book lige nu til priser fra kun 3.770 kr/uge.
Søg blandt over 750 feriehuse og ferielejligheder i de østriske alper
Book lige nu til priser fra kun 3.479 kr/uge.
Søg blandt over 700 havnære tyske feriehuse og ferielejligheder
Book lige nu til priser fra kun 2.218 kr/uge.
Søg blandt over 8000 Feriehuse og ferielejligheder i Italien
Book lige nu til priser fra kun 1.904 kr/uge.
Søg blandt over 300.000 feriehuse og ferielejligheder med egen pool
Se TUI villaer i Europa hvor HUND er tilladt - Se aktuelle tilbud
Se TUI villaer i Danmark - fra kun 572 kr/uge
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
Landal rabat

Landal GreenParks

www.landal.dk

Landal GreenParks tilbyder ferieparker i Danmark og i udlandet.

Om Landal GreenParks Open

Landal rabat
Hos Landal finder du en lang række fantastiske tilbud, hvor du kan spare fede procenter på forskellige rejser og ophold. De mange Landal deals indebærer aktuelle tilbud og onlinerabatter, hvor du blandt andet kan spare så meget som op til 80 % på din næste ferie. Landals rabatter giver dermed mulighed for at spare penge på det næste ferieophold, så du kan koncentrere sig om at slappe af og nyde din ferie i stedet for at bekymre dig over økonomien.

Landal last minute
Med Landal last minute-muligheden kan du for eksempel spare penge på at være fleksibel og booke en ferie i sidste øjeblik. Denne mulighed er ideel til feriegæster, der bare har brug for at slappe af eller være aktiv, og som ikke er fastlåst på en bestemt destination eller et bestemt ophold. Landal booking er let og brugervenligt, og gør det langt lettere at få tilrettelagt sin næste ferie. På den måde slipper du for at svede over de praktiske detaljer, og du kan i stedet fokusere på at vælge det ophold, du har brug for og lyst til. De mange tilbud indebærer desuden adgang til den lange række af forskellige faciliteter, som Landal GreenParks tilbyder, og som sikrer en ferie i topkvalitet, hvor tiden flyver og du glemmer hverdagens travlhed. Den gode pris skaber grundlaget for en ferie fuld af sjov og skæg – indendørs som udendørs!

Landal GreenParks
Som Europas største ferieparkkæde har Landal GreenParks naturligvis flere forskellige lokationer i Danmark. Du kan vælge mellem Landal Ebeltoft, Grønhøj Strand, Rønbjerg, Seawest og Søhøjlandet i Gjern, når ferien skal planlægges. På den måde får du mulighed for at vælge den GreenPark, der bedst muligt opfylder dine ønsker og feriedrømme. Uden for landets grænser finder du ligeledes en lang række ferieparker, som kan forene drømmen om et afslappende ophold med udlængslen og rejselysten.

Landal Greenparks
Hele Europa bugner af Landal GreenParks, som sikrer sjove, aktive ferier til familier og venner. I hver feriepark har du rig mulighed for at nyde samværet med dem, du holder af. Landal GreenParks tilbyder eksempelvis badeland og forskellige udendørsaktiviteter, som gør ferien sjovere og samler familie og venner om underholdende aktiviteter. En aktiv ferie er sund for krop og sjæl, og du kan derfor nyde din ferie med god samvittighed og have det sjovt samtidigt. Landals faciliteter bringer feriegæsterne tættere sammen og giver rum til at skabe minder, der kan holde resten af livet.

Landal Trustpilot
På Trustpilot kan du anmelde dit ophold hos Landal GreenParks. Dette giver mulighed for at videregive skønne ferieoplevelser til andre rejselystne danskere, som dermed kan få glæden af at opleve en ferie i en af Landals mange ferieparker. Landal har fået gode anmeldelser i hele Europa, og der er altid plads til flere reviews og stjerner fra andre tilfredse feriegæster. Gode anmeldelser på Trustpilot hjælper til at sprede ordet om Landal GreenParks, hvilket er med til at udbrede den gode ferieoplevelse.

Spar op til 40% på FERIEPARKER i Danmark og Europa
Få hygge og aktiviteter for par, familien eller venner.
Få op til 25% rabat på JULEFERIE - vælg imellem 7 parker!
Få hygge og aktiviteter for hele familien.
Få op til 30% rabat på romantisk MINIFERIE for 2 pers.
Få aktive eller afslappende stunder sammen!
Spar op til 25% på skøn MINIREJSE eller FERIEOPHOLD
Bo tæt på skov eller strand i en af 7 danske ferieparker.
Tag på BADELAND på søndage for kun 99 kr per person
+ Få gratis pizza mellem kl. 12.00 og 17.00.
Få op til 15% rabat på NYTÅRSFERIE sammen med familien
Gælder fra 28. dec. 2022 - 2. jan. 2023.
Se aktuelle TILBUD & KAMPAGNER på Landal GreenParks
Se generelle Covid-19 forbehold på Landal's ferieparker
- Hold en TRYG ferie i Danmark!
Se tilbud på FERIEBOLIGER i Danmark og Europa
Se tilbud på FERIEPARKER i Danmark og Europa
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
bravotours kampagnekode

Bravo Tours

www.bravotours.dk

En af Danmarks største rejsebureauer med 1000-vis af rejsedestinationer.

FLASH - Få 1.000 kr ekstra rabat på masser af REJSER
Gælder 1 og 2 ugers rejser i februar og marts.
AFBUDSREJSER - Spar op til 40% på last minute rejser
Se alle aktuelle restpladser!
Spar op til 3.100 kr per person på ALL INCLUSIVE hoteller
Se tilbud og kampagner på rejser til FORÅR/SOMMER
Book ALL INCLUSIVE rejser fra KUN 2.698 per person
Gælder rejser i mars, april,maj og juni.
Se tilbud på alle FAMILIEHOTELLER med all inclusive
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
hotels.com kampagekode

Booking.com

www.booking.com

Booking side hvor man kan spare helt op til 50% på hoteller i hele verden.

Om Booking.com Open

Booking.com fly og hotel
Booking.com er en af verdens største onlinevirksomheder indenfor overnatning, fly, tog, biludlejning og taxa. På hjemmesiden kan man hurtigt og nemt finde ledige fly- eller togafgange og hoteller, hvis man skal på forretningsrejse eller ferie. Der er over 1,5 millioner overnatningssteder at vælge imellem på mere end 120.000 rejsedestinationer i hele verden. Man kan finde næsten alle former for ferieovernatning her så som ferielejligheder, feriehuse, små familiedrevne Bed and Breakfasts, hostels og luksusresorter. Booking.com har prisgaranti. Det betyder, at de matcher prisen, hvis man finder tilsvarende hotel billigere andre steder. Man skal dog anmode om refundering af prisforskellen mindst 24 timer før indtjekning. Se mere om betingelserne for Booking.coms prisgaranti på hjemmesiden.

Booking.com er nem at benytte
Rigtigt mange mennesker benytter hver dag Booking.com, når de skal finde et godt tilbud på et hotel eller en flyrejse. Siden er nem at benytte. I søgefeltet skriver man sine søgekriterier, så som rejsemål, periode og antal personer. Så finder Booking.com de flyrejser og de hoteller, der matcher. Ud fra de enkelte overnatningssteder er det nemt at se, hvad andre gæster synes om stedet. Det er også nemt at tilføje flere søgekriterier så som antal stjerner, afstand til centrum eller faciliteter på stedet. Har man brug for at leje en bil på destinationen, så kan man også gøre det gennem Booking.com. Det er også muligt at bestille lufthavnstaxa via hjemmesiden. Så skal man ikke bekymre sig om, hvordan man kommer fra lufthavnen og til sit bestemmelsessted.

Historien om Booking.com
Booking.com blev stiftet i Holland i 1996 som en mindre iværksættervirksomhed. I dag har virksomheden 198 kontorer fordelt i 70 lande, og virksomheden har mere end 15.000 ansatte. Missionen bag virksomheden er at gøre det let for mennesker at rejse og opleve verden. Mere end 1,5 millioner mennesker benytter dagligt Booking.com.

Booking.com rabatkode
Det er værd at orientere sig hos Rabatkongen, inden man besøger Booking.com. Hos Rabatkongen kan man finde information om aktuelle kampagner. Der kan være kampagner, der giver helt op til 60% i rabat på hotel, flyrejser, biludlejning eller togrejser. Derfor kan der være gode besparelser at få. Der vil i perioder også være muligt at hente en rabatkode til Booking.com, som man kan benytte, når man betaler for sin bestilling på Booking.com.

Kan jeg få Booking.com rabat?
Det er muligt at finde dagens gode tilbud på Booking.com. Ofte kan der være mange penge at spare, hvis man er hurtig til at beslutte sig. Man kan også tilmelde sig Booking.com med sin emailadresse. I så fald vil man kunne få rabat på Booking.com med det samme.

Booking.com på trustpilot
At så mange mennesker hver dag benytter Booking.com, er i sig selv et fingerpej om, at Booking.com er nem at bruge. Hvis man gerne vil læse andre kunders Booking.com anmeldelser, så kan man søge efter Booking.com på Trustpilot. Her kan man læse om kundernes Booking.com erfaringer.

Få 15% rabat på ophold tom. 30. september 2022
Rabat aktiveres automatisk ved tryk på knap!
Få op til 40% rabat på overnatninger i KØBENHAVN
Gælder ophold i december 2021.
Få min. 15% rabat på masser af HOTELLER og FLY
Spar penge med aktuelle kampagner!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
Hotels.com rabatkode

Hotels.com

www.hotels.com

På Hotels.com finder du flere end 150.000 rabatterede hoteller over hele verden.

Om Hotels.com Open

Hotels.com rabatkode
En af Danmarks mest populære bookingsider for hotelophold hedder hotels.com. Her kan man altid få rabat på både danske hoteller og hoteller i udlandet. Mange vælger at få 8% ekstra rabat med en rabatkode til Hotels.com. Rabatkoden til Hotels.com, som fungerer som en kuponkode og som frit kan hentes på bl.a. rabatkongen.dk, skal blot aktiveres i feltet “værdikupon” på hotels.com inden bookingen gennemføres. Hotels.com er globale og rabatkoden kan kan derfor indløses på de fleste hoteller i verden og giver således ikke kun rabat på hoteller i København.

Hotels.com gratis overnatning
Hvis man rejser ofte, så kan det godt betale sig at tilmelde sig til loyalitetsprogrammet på Hotels.com som hedder Hotels.com Rewards. Det koster ikke noget at være medlem og så giver medlemskabet en lang række fordele. Blandt andet indsamler man efter 10 overnatninger 10 stempler som kan ombyttes til en GRATIS bonusnat. Man får desuden adgang til Hotel.com’s hemmelige priser.

Man opnår Rewards Silver status allerede efter 10 gennemførte overnatninger indenfor et medlemsår. Denne medlemsstatus giver på udvalgte hoteller gratis morgenmad, lufthavnstransfer, fri adgang til SPA, adgang til bedre Hotels.com kundeservice og prisgaranti plus. Rewards Gold status, som kræver hele 30 gennemførte overnatninger indenfor et medlemsår giver udover Silver status fordelene desuden mulighed for gratis værelsesopgradering samt for tidlig ind- og sen udtjekning.
OBS. Visse hoteller deltager ikke i Hotels.com Rewards – her kan man altså ikke opspare hotelnætter eller anvende opsparede gratis overnatninger.

Hotels.com danmark kontakt
Hvis du har brug for at komme i kontakt med en dansktalende medarbejder hos Hotels.com så kan du kontakte dem på telefon +45 43314550. Hvis du har opnået Silver eller Gold status hos Hotels.com så finder du telefonnummer til prioritetskundeservice ved at logge ind på mine sider på hotels.com.

Hotels.com trustpilot
Som uerfaren hotelbooker kan man vælge at gå ind på, f.eks. på Trustpilot, for at se hvilke erfaringer andre har haft med Hotels.com. Jeg, som skriver dette, har selv booket over 50 hotelophold igennem Hotels.com og jeg er aldrig blever opfordret til at give Hotels en karakter på Trustpilot.com. Med Hotels.com’s popularitet kan jeg med sikkerhed konkludere at de 5744 personer som, per september 2021, har givet den danske afdeling af hotels.com karakteren “dårlig” må tilhøre et fåtal af Hotels.com mange brugere. Min opfattelse af Hotels.com er, men hånden på hjertet, at bookingservicen fungerer rigtig godt.

Hotels.com kan klart anbefales
Hotels.com fungerer perfekt uanset om man vil finde et 5-stjernet hotel i Paris eller blot få et overblik over ledige hoteller i København. Og hvem vil ikke gerne have rabat på et hotel i København?

BLACK DEALS - Spar op til 49% på udvalgte hoteller!
FLASH - Spar op til 50% (75%) på dagens HOT DEALS
USA, Irland, Thailand, Storbritannien og Tyrkiet.
TILBUD - Få 15% rabat ved flere hotelovernatninger
+ Få flere tilbud og kampagnepriser!
Spar op til 50% på WEEKENDOPHOLD i hele verden
Reserver mindst 3 NÆTTER og få op til 50% rabat
Gælder udvalge hoteller i hele verden.
Spar op til 30% på udvalgte ROMANTISKE hoteller
Nyd en hyggelig atmosfære med middage for to.
Få op til 40% rabat på udvalgte ØKOHOTELLER
Slap af i rolige og naturnære omgivelser.
Få op til 30% rabat på aktuelle HOTELTILBUD
Spar op til 30% på hoteller og kroer i DANMARK
Gælder også ferieboliger, lejligheder m.fl.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
happydays rejsekode

HappyDays

www.happydays.nu

En af Danmarks mest populære udbydere af kør-selv-ferier til attraktive priser.

Om HappyDays Open

Happydays Danmark
Holder du af somre i Danmark eller en miniferie og pusterum, hvor du selv er herre over tiden, og ikke vil være afhængig af fly- og togafgange, skal du se hvilke tilbud der er at finde blandt Happydays’ kør selv ferier.
På en Happydays bilferie i Danmark, kan du opdage helt nye egne og gemte perler.
I en travl hverdag er det vigtigt at holde fri og vælge en ferieform, der passer temperamentet. Her er Happydays rejser både behjælpsomme og fleksible i forbindelse med at planlægge den perfekte tur, for det har de gjort siden 2004. Hvem ved, der kan måske være penge at spare hos parterapeuten eller lægen, hvis man under sig selv en Happydays miniferie en gang imellem.

Happydays Tyskland, Sverige og Italien
Man skal ikke nødvendigvis langt væk for at opleve noget eksotisk. Happydays har i Nordtyskland et flot udvalg af fantastiske destinationer. Fra slotte i skoven til hvide strande imponerer Tyskland med fortryllende oplevelser. Happydays kan f.eks. tilbyde unikke oplevelser på den smukke ø Rugen tæt på den danske grænse i Østersøen, hvor høje hvide klinter og idylliske fiskerlandsbyer. I det naturskønne Harzen har Happydays gode tilbud på alt fra historiske omgivelser til aktiv-ferier og wellness.

Lige så tæt på i Sverige har Happydays idéer til sommerdage i skærgården og røde kinder på langrend. Det er let at søge i kategorier på deres hjemmeside og få overblik uanset om man er til en gourmet rejse for voksne eller et godt tilbud til storfamilien.

En af danskernes favorit destinationer er fantastiske Italien, hvor Happydays har et stort udvalg af ophold ved Gardasøen, i Toscana og også ved Comosøen. Ofte er tilbuddene inklusive middage på hotellet, og der er virkelig penge at spare på en drømmeferie.

Happydays rejsekode
Der er gode rejsetilbud at hente på Happydays.nu når man nyder at rejse på egen hånd og opleve smukke og måske mindre befærdede egne af Europa. Tilbuddene bliver endnu bedre med en Happydays rabatkode, som man kan finde på rabatkongen.dk, hvor der altid er opdateret information om aktuelle kampagnerejser til alt fra tyske golfbaner til italienske vingårde.

Det er muligt at hente rejsekoder (rabatkoder) der enten udløser 150-300 kr rabat/person alt efter hvor langt eventyret er. Hvis man booker minimum 4 overnatninger, får man 300 kr rabat/person på mange udvalgte rejser, og Rabatkongen.dk kan garantere, at rejserne ikke findes billigere noget andet sted!

Happydays tilbud
Happydays.nu har flere gode kampagner men sommetider har de nogle ekstra gode tilbud som annonceres på Rabatkongen.dk.

Happydays er en rejsevirksomhed for alle, der elsker at udforske smukke Europa på egen hånd. De er specialisterne sig i kør selv-ferier, hvor de arrangerer kvalitetsopholdet på det helt rigtige på hotel for Jer, og de er garantien for høj service og en dejlig ferie.

Det er deres holdning, at når de sælger et ferieophold, så forvalter de din dyrebare fritid – og det skal gøres med ekspertise.

Få 150 kr rabatkode per pers. på udvalgte ophold
Rejsekoden gælder ved 1-3 overnatninger.
Få 300 kr rabatkode per pers. på udvalgte ophold
Rejsekoden gælder ved min. 4 overnatninger.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
suncharter rabatkode

SunCharter

www.suncharter.dk

Charterferier til Rhodos, Korfu, Malta, Kreta, Alanya og Mallorca. Direkte fly fra Aalborg og Billund

Om SunCharter Open

SunCharter
SunCharter er et dansk rejseselskab med base i Aalborg. Hos SunCharter har de mange års erfaring med at arrangere rejser. De bruger udelukkende danske guider på destinationerne og henvender sig både til unge, ældre og til børnefamilien. Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud af de dygtige rejsekonsulenter hos SunCharter, og de lægger stor vægt på god kundeservice.

En ferie for alle
Det er vigtigt for SunCharter at give alle deres rejsende en god oplevelse – børn som unge som gamle. Derfor er der mulighed for både afslapning, strand, aktivitet og kultur på de mange forskellige og smukke feriedestinationer, de rejser til, så alle i familien eller gruppen bliver godt underholdt og kan nyde charterferien.

Service i højsædet
Det allervigtigste for SunCharter er, at deres rejsende føler sig godt behandlet. Derfor har de professionelt, dansktalende personale på alle destinationer, som har masser af erfaring med at guide i det enkelte område. Derudover er der på alle destinationer en servicetelefon, så personalet er til rådighed 24 timer i døgnet.

Afbudsrejser med SunCharter
Hvis det danske vejr ikke er, som man havde håbet på i sin ferie, er der heldigvis altid en mulighed for at komme ned i solen til rimelige penge. På SunCharters hjemmeside er det altid muligt at finde gode afbudsrejser og last minute-rejser. Der kan både findes afbudsrejser fra Aalborg og afbudsrejser fra Billund med SunCharter.

Skræddersyede ferier
SunCharter har gjort det nemt at sammensætte drømmerejsen, da de tilbyder at skræddersy ferien efter den rejsendes behov. Det er vigtigt for SunCharter, at den rejsende får den rejseoplevelse, de ønsker. Uanset om det er storbyferie eller ferie ved vandet, om der ønskes hotel tæt på byen eller all inclusive hotel med vandland, og om det er singleferie, parferie eller familieferie, så har SunCharter altid en god mulighed og et godt tilbud.

SunCharter rejser også fra Billund
Selvom SunCharter er et nordjysk rejsebureau med salgskontor i Aalborg, er det også muligt at rejse med SunCharter fra Billund Lufthavn. Det er altid nemt at komme i kontakt med rejsebureauet, da det er muligt at kontakte dem alle dage på både telefon og på mail.

Kampagnekode til SunCharter
På rabatkongen.dk kan de besøgende finde information om aktuelle feriekampagner, som SunCharter kører. Besøgende kan ligeledes finde afbudsrejser til billigere penge og kampagnekoder, som fungerer ligesom almindelige rabatkoder, hvor man sparer en procentdel på sit køb.

SunCharter på TrustPilot
På TrustPilot findes anmeldelser af SunCharter, som kan bruges til at få et indtryk af rejsebureauet, og hvorvidt de er troværdige at rejse med. Det er ofte en god idé at kigge på TrustPilot, når man skal handle et sted på nettet, som man ikke kender på forhånd. Der er altid mange andre mennesker, som har købt hos shoppen eller rejst med bureauet før, og som deler deres oplevelser og tips med andre på TrustPilot. De nyeste og aktuelle SunCharter anmeldelser ligger altid øverst på TrustPilot.dk.

Spar op til 1.200 kr per pers. på FAMILIEVENLIGE hoteller
AFBUDSREJSER - Spar op til 40% på last minute rejser!
Spar op til 1.200 kr per pers. på rejser til GRAN CANARIA
Få op til 1.200 kr rabat per person på rejser til MADEIRA
Spar op til 1.200 kr per pers. på rejser til Alanya, TURKIET
Få op til 1.200 kr rabat per pers. på rejser til KRETA
Få op til 1.200 kr rabat per pers. på rejser til PALEROS
Spar op til 1.200 kr per person på rejser til RHODOS
Få op til 1.200 kr rabat per person på rejser til MEGANISI
Få op til 1.200 kr rabat per pers. på rejser til ZAKYNTHOS
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
holidayautos kampagnekode

Holiday Autos

www.holidayautos.dk

Find billigste feriebil blandt 12 udlejningsfirmaer - Sammenligner bl.a. Avis, Hertz, recordgo og Firefly.

Få 10% ekstra på BILUDLEJNING med vores kampagnekode
Koden indtastes i feltet kampagnekode.
FLASH - Spar op til 50% + 10% ekstra med kampagnekode
Koden indtastes i feltet kampagnekode.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

PrimoTours

www.primotours.dk

Primo Tours arrangerer rejser for hele familien. Danmarks bedste charterarrangør flere år i træk.

Om PrimoTours Open

I Danmark findes efterhånden en del rejsebureauer, som alle lover de bedste og billigste rejser til alle rejselystne danskere. Det kan til tider være en jungle at finde rundt i alle de forskellige rejsebureauer og deres tilbud, men når man lander på Primotours.dk’s flotte hjemmeside, kan man straks se fordelen af at booke gennem dem.

Primotours.dk kalder sig selv den nye charterarrangør, der lover at sætte kunden i centrum og sikre fantastiske rejser til de mest populære destinationer, blandt andet mange områder i Grækenland og Tyrkiet. Primotours.dk sørger for, at rejseplanerne passer til det specifikke år, dvs. de tilbyder alt det nye indenfor charterrejser, hvilket blandt andet er den nye rejseform ”all inclusive”. Det er en rejse, hvor også al mad og drikke på hotellet er inkluderet i prisen. Derfor får du med Primotours.dk’s nyeste rejser mange forskellige valgmuligheder, og det er derfor umuligt ikke at finde en rejse, der passer præcis til den ferie, som du går og drømmer om.

Stifterne bag Primotours.dk har mere end 38 års erfaring i den danske rejsebranche, og deres formål var at starte et rejsebureau, der kunne konkurrere med de større firmaer for bedre service og fantastiske priser. Primotours.dk lover derfor de bedste rejser til rejselystne danskere, hvor de byder på danske rejseledere, direkte flyvninger og alt det bedste, som du kan forvente på den bedste klassiske charterrejse.

Da Primotours.dk er mindre end de andre danske rejsebureauer lover de den bedste service med tid til at lytte til kunderne, og desuden en webshop som er brugervenlig og let for alle at navigere i. De lover, at de med deres danske ansatte er klar til at hjælpe dig med dine rejsebehov og ønsker samt er de opsat på at hjælpe dig med at finde netop din drømmerejse.

Webshoppen lever op til deres løfte om et simpelt brugervenligt forum, hvor det er let for selv den mest uerfarne at finde en rejse. Forsiden viser med store bogstaver telefonnummeret, hvis man skulle løbe ind i problemer, og telefonerne har åbent alle ugens dage. Derudover føler man straks på webshoppen, at man er på vej på en varm ferie med dejlige farverige billeder.
Man kan taste sine rejsedatoer ind direkte eller browse i de forskellige rejsemål, som de tilbyder. Der findes også mange gode tilbud med nyeste, opdaterede priser på afbudsrejser direkte på forsiden, så man altid kan finde en fantastisk pris på rejser. De tilbyder desuden børnerabat, familiepakker samt gratis parkering i Billund lufthavn, hvis du bestiller din rejse med dem.

Primotours.dk er flere år i træk kåret som Danmarks bedste rejsebureau på Trustpilot.dk, så noget tyder på, at også kunderne er enige om, at de er serviceminded og tilbyder de bedste rejser. I 2017 vandt PrimoTours Rejseprisen 2017 som uddeles af foreningen Danske Rejsejournalister.

Der er ingen tvivl om, at dette rejsebureau går op i, at give kunderne den bedste deal indenfor charterrejser. Derfor kan du trygt bestille din rejse gennem deres gode webshop.

Spar op til 2.600 kr per pers. på ALL INCLUSIVE hoteller
AFBUDSREJSER - Spar op til 60% på last minute rejser
Se alle aktuelle restpladser!
Få op til 2.000 kr rabat per pers. på rejsemål i SPANIEN
- Spar 1.000 kr pr. person i book-tidlig rabat.
Få 1.000 kr rabat per pers. på rejser til GRAN CANARIA
Spar op til 2.200 kr per pers. på rejser til MALLORCA
Få op til 1.700 kr rabat per pers. på rejser til KRETA
Få op til 1.300 kr rabat per pers. på rejser til SIVOTA
Få 1.000 kr rabat per person på rejser til RHODOS
Få op til 1.000 kr rabat per pers. på rejser til MEGANISI
Spar op til 1.100 kr per person på rejsemål i TYRKIET
Få op til 1.100 kr rabat per person på rejser til ALANYA
Få op til 1.000 kr rabat per person på rejser til SIDE
Få FRI parkering ved booking senest 60 dage før afrejse
Gælder parkering i P-huset i Billund lufthavn.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
nordicchoicehotels discount booking code

Nordic Choice Hotels

www.nordicchoicehotels.dk

Book overnatninger på Nordic Choice Hotels website - Garanteret det billigste alternativ!

Få 20% rabat på værdibevis til næste hotelophold!
OBS. købte værdibeviser er gyldige i 2 år.
Rabatkode - Få 5% rabat med booking code!
Rabatkoden indtastes øverst på forsiden.
Få op til 25% rabat på HOTELLER - se aktuelle kampagner!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Expedia

www.expedia.dk

Hos Expedia finder du rabatterede pakkerejser, flybiletter og hotelovernatninger.

Om Expedia Open

Expedia.dk er et af verdens førende online rejsebureauer

Hvis du overvejer at booke en rejse til et eksotisk sted i udlandet, bør du helt sikkert alliere dig med expedia.dk. Expedia er nemlig et af de førende online rejsebureauer i verdenen, og firmaet har hjemmesider i 31 lande verden over. Dette betyder, at firmaet har uendeligt mange kontakter, der er relevante i forbindelse med rejser. Expedia giver besøgende adgang til mere end 510.000 overnatningssteder verdenen over. Derudover har firmaet kontakt til mere end 400 flyselskaber samt kontakt til en række firmaer, der står for at udleje biler. Yderligere kan Expedia hjælpe rejselystne mennesker med at arrangere forskellige aktiviteter i forbindelse med rejser. Expedias muligheder for at hjælpe rejsende er altså næsten uendelige, og Expedia kan hjælpe alle slags rejsende; lige fra den unge backpacker, der skal ud og udforske verdenen, til den store familie, der skal slappe af på charterrejse.

Ligesom alle mulige andre internetservices anmeldes og vurderes på Trustpilot, bliver Expedia det naturligvis også. Deres vurdering ligger på ’under middel’, og dette lyder umiddelbart ikke særlig godt. Der er dog rigtig mange rosende kommentarer på deres Trustpilot-side, hvor folk takker firmaet for at have bidraget til en rigtig god ferie. Der hvor det, ifølge Trustpilot-brugerne, halter en smule for Expedia, er i forhold til kundeservicen. Denne dimension hos firmaet kunne vist godt bruge et løft.

Expedias udsalg og afbudsrejser

Der er utrolig mange forskellige rejsemuligheder hos Expedia, og der er stor forskel på, hvor dyre de forskellige rejser er. Hvis man ønsker en billig, fed rejse, er det helt klart en mulighed hos Expedia, og der er ligeledes en mulighed at spare rigtig mange penge på sin rejse, hvis man undersøger, om der er nogle fede afbudsrejser eller lignende hos Expedia.

Expedia.dk har nemlig en kategori, der hedder ’afbudsrejser’, hvor man kan lave en rigtig god handel. Det er muligt at finde afbudsrejser, hvor både hotel og fly indgår som en samlet pakke, men det også muligt at finde afbudsrejser, der blot indeholder en flybillet, gennem Expedia. Derudover er der på Expedia.dk også en kategori, der hedder ’Rejsetilbud’. Det er Expedias svar på ’udsalg’, og her finder man billige last minute-rejser, og man finder gode tilbud på rejser og forskellige rejsetilbud, såsom biludlejning og ferieaktiviteter. Når man kigger på Expedias last minute-rejser, er det muligt at finde rejser, hvor både hotel og fly indgår, men det er også muligt udelukkende at kigge efter last minute-flybilletter.

Alt i alt ser vi Expedia som et fremragende værktøj til dig, der drømmer dig væk fra reden for en stund. Expedia kan nemlig hjælpe med en masse relevante ting i forhold til ferien, og der kan bookes alverdens forskellige slags rejser på denne hjemmeside. Hjemmesiden er overskuelig, og søgeværktøjerne gør, at man hurtigt kan finde, hvad man søger. Ligeledes er der rigtig gode muligheder for at spare penge med hjælp fra Expedia; særligt hvis destinationen er lidt ligegyldig, og man er spontan og klar på en afbudsrejse.

Få 5% ekstra rabatkode til HOTELLER (t.o.m. august 2022)
Rabatkoden skal aktiveres i feltet "kampagnekode"
Afbudsrejser - Spar op til 65% på SIDSTE MINUT rejser!
Få desuden gratis afbestilling.
UDSALG - Spar helt op til 70% på DAGENS rejsetilbud
Vælg imellem masser af destinationer!
GØR ET KUP - Se Expedias billige rejser og rejsetilbud
VIP TILBUD - Få fri opgradering, GRATIS parkering m.m.
Se efter gaveikonet for at finde hoteller med gratis fordele.
Spar op til 30% på udvalgte hoteller i NORDEN
Få rabat på ENTRÈ og OPLEVELSER i London og andre storbyer!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
Århuscharter kampagnekode

Århus charter

www.aarhuscharter.dk

Århus Charter leverer populære rejseoplevelser både sommer og vinter.

Om Århus charter Open

Få en fantastisk tur med Århus Charter rejser
Med Århus Charter har du altid en god mulighed for at finde din næste drømmerejse. Selskabet byder på herlige og spændende ferieoplevelser gennem flyselskabet DAT (Danish Air Transport), som flyver fra både Aarhus, Aalborg og Billund. Århus Charter kan garantere, at du altid har dansk personale om bord på flyene, når du skal afsted på din længe ventede rejse.

Mange spændende destinationer
Hos Århus Charter kan du finde lige netop den rejse, som du går og hungrer efter. De har også en spændende destination på rejsekortet som f.eks. den græske ø Ithaca, som stadig er et ganske uspoleret rejsemål, der ligger i det Ioniske hav og endnu er ret ukendt for de fleste turister.

Derudover kan du med Århus Charter opleve alle de klassiske rejsemål i Syd- og Østeuropa som fx Mallorca, Alanya, Rhodos, Tenerife, Kreta, Cypern, Madeira og Maldiverne. Hvor end du drømmer om at rejse hen, så kan du med største sandsynlighed komme derhen med Århus Charter rejser.

Der er et hav af fordele ved at benytte Århus Charter til næste rejse
Ud over den førnævnte luksus ved at have dansk rejsepersonale på alle fly hos Århus Charter rejser, så er der mange andre fordele ved at rejse med netop dem. En af dem er den personlige og altid lettilgængelige service, som du kan få med en af deres medarbejdere enten ansigt-til-ansigt eller via telefonen, som er åben for kundeservice alle ugens dage. En anden fordel er det faktum, at Århus Charter giver dig gratis parkering, hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn. Hermed sparer du altså penge og behøver samtidig ikke at bekymre dig om bilen, mens du slapper fuldstændig af i solen.

Tag med Århus Charter afbudsrejser, når ferien skal være spontan og billig
En afbudsrejse kan være både et fantastisk tilbud og en spændende løsning, da du sparer en del penge, samtidig med at du “i sidste øjeblik” kommer et sted hen, som du ikke har gået og forberedt dig mentalt på i længere tid.

Med Århus Charter afbudsrejser kan du altså komme spontant og billigt af sted på en lækker ferie, og du har ovenikøbet også nemt ved at få et godt overblik over de mulige afbudsrejser, da du på Århus Charter’s hjemmeside kan finde et velopdateret liste over de kommende dages rejser ift. både destination, varighed og nedsat pris.

Gør rejsen endnu billigere ved at benytte et Århus Charter tilbud fra Rabatkongen.dk
På Rabatkongen.dk kan du finde nyttig information om diverse rejsekampagner og andre rabatter, som kan være med til at give dig drømmerejsen til en pris, som du, ja, næsten kun kan drømme om. Ved at benytte disse rabatter og særkampagner får du stærkt nedsatte priser på de forskellige rejser hos Århus Charter, der dog i forvejen er sat til meget lave priser. På denne måde kommer du af sted på en lækker rejse til Syden for næsten ingen penge.

Gør et kup - Se seneste TILBUD og RESTPLADSER
Lige nu - Få helt op til 60% rabat på AFBUDSREJSER
Gælder rejser fra Aarhus og Aalborg lufthavne.
MAJTILBUD - Rejs fra 4.998 kr til mange destinationer
Få lige nu hele 2.000 kr ekstra rabat!
JUNITILBUD - Rejs fra 5.998 kr til mange destinationer
Få lige nu hele 2.000 kr ekstra rabat!
Se gode tilbud på pakkerejser med ALL INCLUSIVE
Spar penge på aktuelle LAST MINUTE REJSER
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
radissonhotels rabatkode

Radisson Hotels

www.radissonhotels.com

Radisson Hotels driver over 140 hoteller fordelt på Europa, Mellemøsten, Afrika og Nord Amerika.

Se TILBUD på hotelophold - kurophold, storbyferie,
golfophold, aktiv ferie, familierejser m.m.
BOOK TIDLIGT og få 20% rabat på dit hotelophold
Gælder 21 eller 28 dage i forvejen.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Hotelopia

www.hotelopia.dk

På hotelopia.dk kan du enkelt spare når du booker hotel i hele verdenen.

Om Hotelopia Open

Er du også rejselysten eller står du og leder efter dit næste eventyr? Eller måske du bare leder efter en suverænt god ferie til dig og kæresten, konen, vennerne eller hele familien? Lige meget hvad du leder efter, kan du godt stoppe her, da Hotelopia uden tvivl kan hjælpe dig med at finde det rette sted at overnatte. Og med en HotelOpia rabatkode fra Rabatkongen bliver hotelopholdet endnu billigere. Når du har fået en rabatkode til hotelopia.dk så skal du være opmærksom på at den kun gælder på de hoteller, hvor du kan betale online igennem Hotel Opia’s platform.

Måske du kender TUI Travel PLC som er en af verdens førende rejseselskaber, og har mere end 40 års erfaring i branchen samt kommunikerer med over 30 milioner kunder om året. Hotelopia er en del af TUI, og de kan derfor også love dig det bedste af det bedste, da de har overnatningsmuligheder i over 2800 destinationer i hele verden; Europa, Storbritannien, USA, Caribbean, Australien, Asien og Afrika. Der er ingen tvivl om, at du kan finde den destinationen, som du leder efter og så endda til geniale priser hos Hotelopia. De lover nemlig altid nedsatte priser på overnatninger til både fritid og forretning og har over 50.000 ejendomme at vælge imellem. Du kan finde de bedste hotelkæder hos Hotelopia. Så alt efter hvilken ferie du vil på, kan du vælge alt mellem såsom store all inclusive resorts til din solferie eller lækkert, moderne hotel til din storbyferie.

Webshoppen er utrolig nem og overskuelig, og man kan allerede på startsiden taste sin destination og ønsker for hotel ind. Derefter vil man få en liste med alle de enestående valgmuligheder som så kan være svære at vælge mellem. Det er nemt og hurtigt, og du vil helt sikkert finde noget i din prisklasse og noget som matcher præcis dine ønsker.

Udover at booke sit hotel gennem Hotelopia, kan man nu også booke sine transfers på sin rejsedestination samt flere entrebilletter til de største forlystelser og sights. Du kan derved næsten planlægge hele din ferie på Hotelopia.

Kundeservice er desuden helt i top hos Hotelopia. De har kundeservice på flere sprog, også dansk, så du kan altid kan komme til at tale med en, der har svar på alle dine spørgsmål. Hotelopia går meget op i deres kunders meninger, hvilket også kan ses, da de har modtaget Customer Award i e-komi og har fire og en halv stjerne ud af mulige fem.

Når du betaler for dit hotel har du desuden to muligheder, du kan betale direkte gennem Hotelopia eller vælge at betale til hotellet ved ankomst. Det er dog helt sikkert og ekstra nemt at betale gennem webshoppen, da Hotelopia lover ingen ekstra gebyr eller kommissioner, når man betaler med kreditkort. Man skal desuden heller ikke bekymre sig om betaling med kreditkort, da de er godkendt for sikker e-handel gennem Thawte og Worldpay.

Så bestil du trygt din næste overnatning gennem Hotelopia, det er nemt og billigt.

Spar 6% ekstra på dit HOTELOPHOLD med rabatkode
OBS. Gælder KUN ved online betaling!
Se billige og populære hoteller i SPANIEN
Find de bedste priser på hoteller i DUBAI
Få de bedste tilbud på hoteller på GRAN CANARIA
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Vueling

www.vueling.com

Vueling er Spaniens foretrukne lavpris flyselskab som bl.a. også tilbyder udlejningsbil

Flyv med Vueling fra København til tilbudspriser 🚀
Se Vuelings kalender med billige afgange!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Qatar Airlines

www.qatarairways.com

Qatar, som flyver til over 100 destinationer, er en af verdens mest luksuriøse flyselskaber.

Om Qatar Airlines Open

Allerede fra første øjekast udstråler Qatar Airways’ hjemmeside luksus og kvalitet, og det er der en god grund til. Qatar Airways er 5-stjernet luksus i luftrummet, som du kan nyde lige fra din online book, fra take off og til landing.

Qatar Airways har dagligt afgange fra Danmark til Doha, hvorfra selskabet flyver til hele verden med destinationer som Asien, Afrika, USA og Latinamerika. Desuden har Qatar Airways også afgange fra Oslo og Stockholm.

Når du flyver med Qatar Airways, bliver du behandlet som en stjerne. Uanset om du flyver på First Class, Business Class eller Economy Class er serviceniveauet højt, og du har rigeligt med plads til at spise, sove og strække dig. Qatar Airways sigter efter stjernerne. Ja faktisk er de endda hovedsponsorer på det verdensberømte fodboldhold FC Barcelona, der i den grad er et hold med stjerner.

Desuden er Qatar Airway to gange kåret som top flyselskab på verdensplan af World Airline Awards, og i 2011 modtag flyselskabet også prisen som Airline of the Year af det prestigefyldte Skytraz.

Du kan trygt flyve med Qatar Airlines København, som er afgangen fra Danmark. På www.qatarairways.com kan du fra forsiden se et udpluk af de bedste tilbud fra Qatar Airlines København, hvor der bl.a. er rejser til Phuket, Bangkok og Dubai. Du får automatisk fornemmelsen af tryghed, når du befinder dig på hjemmesiden. Alle sider er godt udrustet med gode, beskrivende tekster, som forklarer dig alt, hvad du har brug for at vide. Rejser der sig yderligere spørgsmål, kan du tage fat på Qatar Airways bykontor i København, som helt sikkert hjælper dig videre. Husk på, at det er et 5-stjernet flyselskab, så servicen må ikke mangle.

Ved du allerede, hvor turen skal gå hen med det luksuriøse flyselsab? Så kan du hurtigt indtaste din booking direkte på forsiden. Qatar Airways online booking er simpel at gå til for alle, og du skal blot bruge nogle enkelte oplysninger for at booke din rejse. Qatar Airways online booking spørger dig bl.a. om, hvor du skal flyve fra og til, hvor mange du vil have med, hvornår du vil af sted og vil hjem igen, om det skal være en tur/retur, enkeltbillet eller rundrejse. Til sidst i bookingen har du mulighed for at indtaste en Promo Code, hvis du er så heldig at have en rabatkode på hånden.

Hvis du tidligere har rejst med Qatar Airways er du muligvis medlem af Privilege Club. Det er et loyalitetsprogram, som sikrer dig en række fordele samt muligheden for at samle point til fremtidige rejser, giver dig specielle tilbud osv. Hvis dit fremtidige flyselskab er Qatar Airways, kan denne medlemsform anbefales.

Ombord på Qatar Airways møder du en mellemøstlig gæstfrihed fra stewardesserne, og den gæstfrihed strømmer også igennem på www.qatarairways.com.

BLACK WEEK - Få op til 12% ekstra rabat fra Kastrup!
Se aktuelle tilbud og kampagner med QATAR Airways
Gælder med afrejse fra Kastrup lufthavn.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

First Hotels

www.firsthotels.com

Hotelkæde med over 50 unikke hoteller i Danmark, Sverige og Norge.

Få op til 10% rabat + gratis træning + 500 point
Book forlænget weekend i København på Hotel Mayfair - Fra 680 kr/dag
Du får 15% rabat på prisen, morgenmad og gratis WIFI.
Forlænget weekend i København på Hotel Twentyseven - Fra 787 kr/dag
Du får 15% rabat på prisen, morgenmad og gratis WIFI.
Få overnatning i København Hotel Twentyseven + Fri cykel - Fra 930/dag
Morgenmad, cykel og WIFI indgår i pris.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
accorhotels rabatkode

ALL – Accor Live Limitless

www.accorhotels.com

Hotelkæde med hoteller i mange lande og i de fleste prisklasser

Om ALL – Accor Live Limitless Open

ALL – Accor Live Limitless er en sammenslutning af følgende hoteller: Hotel F1,Ibis, Ibis budget, Ibis Styles, Adagio, Adagio Access, Adagio premium, Novotel, Suite Novotel,Mercure, Grand Mercure, Mama Shelter, The Sebel, Sofitel, Pullman, Mgallery, Rixos, Mövenpick, Raffles, Swissôtel og Fairmont.

TILBUD - Spar op til 30% på længere hotelophold
Gælder ved min. 3 overnatninger.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Lalandia

www.lalandia.dk

Lalandia er den perfekte miniferie i store badehuse med tropiske miljøer.

Få 40% rabat på forlængede weekendophold
Gælder udvalgte weekender i 2023!
Bo med 7 overnatninger på Lalandia og betal kun for 5 overnatninger
Bo med 5 overnatninger på Lalandia og betal kun for 3 overnatninger
Bo med 3 overnatninger på Lalandia og betal kun for 2 overnatninger
Gælder udvalgte perioder ved incheck: søn-, man- eller tirsdag.
Få 50% rabat på den første dag ved booking af forlænget weekend
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Lufthansa

www.lufthansa.dk

Lufthansa - bestil billige flybiletter til alverdens destinationer. Thank you for flying Lufthansa.

Få rabat på 2 personer på Premium Economy Class
Gælder afgange t.o.m 30 september 2020.
Se aktuelle kampagner hos Lufthansa

SØG WEBSHOP