Skip to Content

Rejserabatter

Hvordan vil du rejse? Læs rejselederens bedste tips.

Kommer snart…

Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
bravotours kampagnekode

Bravo Tours

bravotours.dk

En af Danmarks største rejsebureauer med 1000-vis af rejsedestinationer.

AFBUDSREJSER - Spar op til 40% på sidste minut rejser
Se alle aktuelle restpladser!
Spar op til 4.100 kr per person på ALL INCLUSIVE hoteller
Lige nu - Se alle aktuelle REJSETILBUD og KAMPAGNER
Gælder afrejser t.o.m. oktober 2019.
Se UGEKALENDER med sommerens bedste tilbud!
Lige nu - Book ALL INCLUSIVE fra KUN 2.498 pr. person
Se tilbud på alle FAMILIEHOTELLER med all inclusive
Book rejse til TUNESIEN - fra kun 1698 kr per person
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
Travellink kampagnekode

Travellink

www.travellink.dk

Spar penge på din næste rejse. Book flyssædet eller pakkerejsen på Travellink.dk

Om Travellink Open

Travellink er Nordens førende online rejsebureau
Hos Travellink kan man nemt finde flyrejser og sammenligne billetpriser fra mere end 450 flyselskaber, der flyver til mere end 40.000 destinationer. Det betyder, at det altid er muligt at finde flybilletter til gode priser uanset hvor i verden, man skal hen. Udover flyrejser er det også muligt at booke hotel, leje bil og finde lufthavnstransport. Men andre ord kan man tilrettelægge hele sin rejse fra samme hjemmeside. Travellink er det førende rejsebureau i Norden med onlinerejser. Bureauet har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland, hvor det nordiske personale sidder klar til at hjælpe kunderne.

Nemt og bekvemt at booke rejser
Det er nemt at søge på Travellink. Siden er på dansk. Man indtaster blot, hvor man vil rejse fra og til samt datoer og antal rejsende. Så finder siden selv frem til de billigste billetter, hvor man hurtigt kan danne sig et overblik over afrejsetidspunkt, ankomsttidspunkt og antal stop undervejs. Det er også muligt at finde inspiration til den næste rejse på Travellink. Siden har en rejseblog, hvor man kan få inspiration, læse rejseberetninger og få rejsetips. Hvis man stadig har spørgsmål, så sidder de nordiske rejsekonsulenter klar til at svare på spørgsmål i Travellinks callcenter.

Få en Travellink kampagnekode
Selvom Travellink altid finder de billigste flyrejser, så kan det være dejligt at spare endnu mere på flybilletten og hotelopholdet. Med en Travellink rabatkode fra Rabatkongen kan man være heldig at få op til 595 kr. i rabat på flyrejsen. Bestiller man både fly og hotel kan rabatten være op til 600 kr., og hvis det er billeje, man skal have, så kan rabatten være op til 375 kr. Så er der lidt ekstra til lommepenge under ferien. Her på Rabatkongen kan man få en rabatkode til Travellink, som man bare bruger, når man skal betale for sine køb.

Travellink afbudsrejser
En gang imellem er det rart med en billig ferie sydpå. Mange rejsebureauer nedsætter deres flyrejser, hvis der er kort tid til afgang. Hos Travellink kan man være sikker på altid at få den bedste pris. Travellink tjekker hver dag priserne, så kunderne altid får de bedste tilbud. Derudover har Travellink lejlighedsvis udsalg, hvor der er Travellink rabat på udvalgte rejser. Der kan man være heldig at finde en pakkerejse med fly og hotel til en favorabel pris til for eksempel Berlin, London eller Rom.

Hvad siger kunderne om Travellink på Trustpilot?
Hvis man ikke kender Travellink i forvejen og gerne vil høre, hvad andre kunder mener om rejsebureauet, så er det en god idé at kikke hos Trustpilot. Her giver kunder Travellink anmeldelser og skriver om deres Travellink erfaringer. Travellink gør meget ud af at svare på omtalen. Ved tvivlsspørgsmål er det altid en god idé at kontakte Travellinks callcenter direkte. De vil helt sikkert hjælpe både før, under og efter rejsen.

Få 520 kr rabatkode til FLY + HOTEL til køb for min. 8.250 kr
Gælder pakkerejser (ophold og fly).
Få 150 kr rabatkode til FLYBILETTER til køb for min. 2.000 kr
UDSALG - Få op til 40% rabat på PAKKEREJSER
Gælder pakkerejser (ophold og fly).
UDSALG - Få helt op til 50% rabat på BILLEJE
Find billige AFBUDSREJSER til over 1000 destinationer
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
booking.com rabatkode

Booking.com

www.booking.com

Booking side hvor man kan spare helt op til 50% på hoteller i hele verden.

Om Booking.com Open

Booking.com fly og hotel
Booking.com er en af verdens største onlinevirksomheder indenfor overnatning, fly, tog, biludlejning og taxa. På hjemmesiden kan man hurtigt og nemt finde ledige fly- eller togafgange og hoteller, hvis man skal på forretningsrejse eller ferie. Der er over 1,5 millioner overnatningssteder at vælge imellem på mere end 120.000 rejsedestinationer i hele verden. Man kan finde næsten alle former for ferieovernatning her så som ferielejligheder, feriehuse, små familiedrevne Bed and Breakfasts, hostels og luksusresorter. Booking.com har prisgaranti. Det betyder, at de matcher prisen, hvis man finder tilsvarende hotel billigere andre steder. Man skal dog anmode om refundering af prisforskellen mindst 24 timer før indtjekning. Se mere om betingelserne for Booking.coms prisgaranti på hjemmesiden.

Booking.com er nem at benytte
Rigtigt mange mennesker benytter hver dag Booking.com, når de skal finde et godt tilbud på et hotel eller en flyrejse. Siden er nem at benytte. I søgefeltet skriver man sine søgekriterier, så som rejsemål, periode og antal personer. Så finder Booking.com de flyrejser og de hoteller, der matcher. Ud fra de enkelte overnatningssteder er det nemt at se, hvad andre gæster synes om stedet. Det er også nemt at tilføje flere søgekriterier så som antal stjerner, afstand til centrum eller faciliteter på stedet. Har man brug for at leje en bil på destinationen, så kan man også gøre det gennem Booking.com. Det er også muligt at bestille lufthavnstaxa via hjemmesiden. Så skal man ikke bekymre sig om, hvordan man kommer fra lufthavnen og til sit bestemmelsessted.

Historien om Booking.com
Booking.com blev stiftet i Holland i 1996 som en mindre iværksættervirksomhed. I dag har virksomheden 198 kontorer fordelt i 70 lande, og virksomheden har mere end 15.000 ansatte. Missionen bag virksomheden er at gøre det let for mennesker at rejse og opleve verden. Mere end 1,5 millioner mennesker benytter dagligt Booking.com.

Booking.com rabatkode
Det er værd at orientere sig hos Rabatkongen, inden man besøger Booking.com. Hos Rabatkongen kan man finde information om aktuelle kampagner. Der kan være kampagner, der giver helt op til 60% i rabat på hotel, flyrejser, biludlejning eller togrejser. Derfor kan der være gode besparelser at få. Der vil i perioder også være muligt at hente en rabatkode til Booking.com, som man kan benytte, når man betaler for sin bestilling på Booking.com.

Kan jeg få Booking.com rabat?
Det er muligt at finde dagens gode tilbud på Booking.com. Ofte kan der være mange penge at spare, hvis man er hurtig til at beslutte sig. Man kan også tilmelde sig Booking.com med sin emailadresse. I så fald vil man kunne få rabat på Booking.com med det samme.

Booking.com på trustpilot
At så mange mennesker hver dag benytter Booking.com, er i sig selv et fingerpej om, at Booking.com er nem at bruge. Hvis man gerne vil læse andre kunders Booking.com anmeldelser, så kan man søge efter Booking.com på Trustpilot. Her kan man læse om kundernes Booking.com erfaringer.

FLASH - Spar 20% rabat på HOTELLER i hele verden!
Gælder ophold t.o.m. 31. oktober 2019.
Få op til 50% rabat på alle HOTELLER og FLY
Spar penge med aktuelle kampagner!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
Hotels.com rabatkode

Hotels.com

www.hotels.com

På Hotels.com finder du flere end 150.000 rabatterede hoteller over hele verden.

Få 10% ekstra rabatkode til alle HOTELLER, også tilbud
Værdikoden tilføjes til højre i reservationen. Få hoteller undtaget.
EFTERÅRSFERIE? Få op til 40% rabat på ophold + 10% rabatkode
Gælder hotelophold t.o.m. 27. oktober 2019.
Få op til 50% rabat på WEEKENDOPHOLD + 10% rabatkode
REJSETILBUD - Få op til 40% rabat på sidste øjeblik rejser
+ Spar 10% ekstra med rabatkode.
Spar op til 60% på ALL INCLUSIVE hoteller + 10% med rabatkode
Gælder de mest populære hoteller i verden!
Bo på 4 og 5 STJERNEDE hoteller til maks 800 kr + 10% rabatkode
- Spar totalt helt op til 55%
Spar op til 60% på FAMILIEVENLIGE hoteller + 10% med rabatkode
Gælder de mest populære hoteller i verden!
Få op til 50% rabat på STRANDHOTELLER + 10% rabatkode
Gælder udvalgte hoteller i hele verden.
Spar helt op til 75% på LUKSUSHOTELLER + 10% rabatkode
Gælder masser af hoteller i hele verden!
FLASH! Spar op til 55% ved min. 3 NÆTTER + 10% rabatkode
Gælder udvalge "Stay longer" hoteller i hele verden.
Få op til 65% rabat på hoteller i PARIS + 10% rabatkode
Gælder forskellige ferieperioder.
Få op til 50% rabat på SPAHOTELLER + 10% rabatkode
Gælder de mest populære hoteller i verden!
Ski Sale! Få op til 40% rabat på SKIHOTELLER + 10% rabatkode
Gælder udvalgte hoteller i hele verden.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
happydays rejsekode

HappyDays

www.happydays.nu

En af Danmarks mest populære udbydere af kør-selv-ferier til attraktive priser.

Om HappyDays Open

Happydays Danmark
Holder du af somre i Danmark eller en miniferie og pusterum, hvor du selv er herre over tiden, og ikke vil være afhængig af fly- og togafgange, skal du se hvilke tilbud der er at finde blandt Happydays’ kør selv ferier.
På en Happydays bilferie i Danmark, kan du opdage helt nye egne og gemte perler.
I en travl hverdag er det vigtigt at holde fri og vælge en ferieform, der passer temperamentet. Her er Happydays rejser både behjælpsomme og fleksible i forbindelse med at planlægge den perfekte tur, for det har de gjort siden 2004. Hvem ved, der kan måske være penge at spare hos parterapeuten eller lægen, hvis man under sig selv en Happydays miniferie en gang imellem.

Happydays Tyskland, Sverige og Italien
Man skal ikke nødvendigvis langt væk for at opleve noget eksotisk. Happydays har i Nordtyskland et flot udvalg af fantastiske destinationer. Fra slotte i skoven til hvide strande imponerer Tyskland med fortryllende oplevelser. Happydays kan f.eks. tilbyde unikke oplevelser på den smukke ø Rugen tæt på den danske grænse i Østersøen, hvor høje hvide klinter og idylliske fiskerlandsbyer. I det naturskønne Harzen har Happydays gode tilbud på alt fra historiske omgivelser til aktiv-ferier og wellness.

Lige så tæt på i Sverige har Happydays idéer til sommerdage i skærgården og røde kinder på langrend. Det er let at søge i kategorier på deres hjemmeside og få overblik uanset om man er til en gourmet rejse for voksne eller et godt tilbud til storfamilien.

En af danskernes favorit destinationer er fantastiske Italien, hvor Happydays har et stort udvalg af ophold ved Gardasøen, i Toscana og også ved Comosøen. Ofte er tilbuddene inklusive middage på hotellet, og der er virkelig penge at spare på en drømmeferie.

Happydays rejsekode
Der er gode rejsetilbud at hente på Happydays.nu når man nyder at rejse på egen hånd og opleve smukke og måske mindre befærdede egne af Europa. Tilbuddene bliver endnu bedre med en Happydays rabatkode, som man kan finde på rabatkongen.dk, hvor der altid er opdateret information om aktuelle kampagnerejser til alt fra tyske golfbaner til italienske vingårde.

Det er muligt at hente rejsekoder (rabatkoder) der enten udløser 150-300 kr rabat/person alt efter hvor langt eventyret er. Hvis man booker minimum 4 overnatninger, får man 300 kr rabat/person på mange udvalgte rejser, og Rabatkongen.dk kan garantere, at rejserne ikke findes billigere noget andet sted!

Happydays tilbud
Happydays.nu har flere gode kampagner men sommetider har de nogle ekstra gode tilbud som annonceres på Rabatkongen.dk.

Happydays er en rejsevirksomhed for alle, der elsker at udforske smukke Europa på egen hånd. De er specialisterne sig i kør selv-ferier, hvor de arrangerer kvalitetsopholdet på det helt rigtige på hotel for Jer, og de er garantien for høj service og en dejlig ferie.

Det er deres holdning, at når de sælger et ferieophold, så forvalter de din dyrebare fritid – og det skal gøres med ekspertise.

TILBUD! Få 150 kr rabatkode per person på udvalgte rejser
Rejsekoden gælder rejser med 1-3 overnatninger.
TILBUD! Få 300 kr rabatkode per person på udvalgte rejser
Rejsekoden gælder rejser med min. 4 overnatninger.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
suncharter rabatkode

SunCharter

www.suncharter.dk

Charterferier til Rhodos, Korfu, Malta, Kreta, Alanya og Mallorca. Direkte fly fra Aalborg og Billund

Om SunCharter Open

SunCharter
SunCharter er et dansk rejseselskab med base i Aalborg. Hos SunCharter har de mange års erfaring med at arrangere rejser. De bruger udelukkende danske guider på destinationerne og henvender sig både til unge, ældre og til børnefamilien. Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud af de dygtige rejsekonsulenter hos SunCharter, og de lægger stor vægt på god kundeservice.

En ferie for alle
Det er vigtigt for SunCharter at give alle deres rejsende en god oplevelse – børn som unge som gamle. Derfor er der mulighed for både afslapning, strand, aktivitet og kultur på de mange forskellige og smukke feriedestinationer, de rejser til, så alle i familien eller gruppen bliver godt underholdt og kan nyde charterferien.

Service i højsædet
Det allervigtigste for SunCharter er, at deres rejsende føler sig godt behandlet. Derfor har de professionelt, dansktalende personale på alle destinationer, som har masser af erfaring med at guide i det enkelte område. Derudover er der på alle destinationer en servicetelefon, så personalet er til rådighed 24 timer i døgnet.

Afbudsrejser med SunCharter
Hvis det danske vejr ikke er, som man havde håbet på i sin ferie, er der heldigvis altid en mulighed for at komme ned i solen til rimelige penge. På SunCharters hjemmeside er det altid muligt at finde gode afbudsrejser og last minute-rejser. Der kan både findes afbudsrejser fra Aalborg og afbudsrejser fra Billund med SunCharter.

Skræddersyede ferier
SunCharter har gjort det nemt at sammensætte drømmerejsen, da de tilbyder at skræddersy ferien efter den rejsendes behov. Det er vigtigt for SunCharter, at den rejsende får den rejseoplevelse, de ønsker. Uanset om det er storbyferie eller ferie ved vandet, om der ønskes hotel tæt på byen eller all inclusive hotel med vandland, og om det er singleferie, parferie eller familieferie, så har SunCharter altid en god mulighed og et godt tilbud.

SunCharter rejser også fra Billund
Selvom SunCharter er et nordjysk rejsebureau med salgskontor i Aalborg, er det også muligt at rejse med SunCharter fra Billund Lufthavn. Det er altid nemt at komme i kontakt med rejsebureauet, da det er muligt at kontakte dem alle dage på både telefon og på mail.

Kampagnekode til SunCharter
På rabatkongen.dk kan de besøgende finde information om aktuelle feriekampagner, som SunCharter kører. Besøgende kan ligeledes finde afbudsrejser til billigere penge og kampagnekoder, som fungerer ligesom almindelige rabatkoder, hvor man sparer en procentdel på sit køb.

SunCharter på TrustPilot
På TrustPilot findes anmeldelser af SunCharter, som kan bruges til at få et indtryk af rejsebureauet, og hvorvidt de er troværdige at rejse med. Det er ofte en god idé at kigge på TrustPilot, når man skal handle et sted på nettet, som man ikke kender på forhånd. Der er altid mange andre mennesker, som har købt hos shoppen eller rejst med bureauet før, og som deler deres oplevelser og tips med andre på TrustPilot. De nyeste og aktuelle SunCharter anmeldelser ligger altid øverst på TrustPilot.dk.

AFBUDSREJSER - Spar op til 60% på sidste minut rejser
Se besparelsen på de enkelte hoteller.
Få op til 3200 kr rabat per/pers. på ALL INCLUSIVE
Se samtlige All Inclusive hoteller!
Få op til 3600 kr rabat per pers. på rejser til RHODOS
Spar op til 2600 kr per pers. på rejser til KORFU
Få op til 3000 kr rabat per pers. på rejser til LEFKAS
Få op til 2800 kr rabat per pers. på rejser til KRETA
Få op til 3400 kr rabat per pers. på rejser til ALANYA, Turkiet
Spar op til 2400 kr per pers. på rejser til HELIOS, Grækenland
Spar op til 2600 kr per pers. på BØRNEVENLIGE hoteller
Se besparelsen på de enkelte hoteller.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
holidayautos kampagnekode

Holiday Autos

www.holidayautos.dk

Find billigste feriebil blandt 12 udlejningsfirmaer - Sammenligner bl.a. Avis, Hertz, recordgo og Firefly.

Spar op til 50% på BILUDLEJNING + 10% ekstra med rabatkode
Koden indtastes i feltet kampagnekode (under datosøgning).
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

PrimoTours

www.primotours.dk

Primo Tours arrangerer rejser for hele familien. Danmarks bedste charterarrangør flere år i træk.

Om PrimoTours Open

I Danmark findes efterhånden en del rejsebureauer, som alle lover de bedste og billigste rejser til alle rejselystne danskere. Det kan til tider være en jungle at finde rundt i alle de forskellige rejsebureauer og deres tilbud, men når man lander på Primotours.dk’s flotte hjemmeside, kan man straks se fordelen af at booke gennem dem.

Primotours.dk kalder sig selv den nye charterarrangør, der lover at sætte kunden i centrum og sikre fantastiske rejser til de mest populære destinationer, blandt andet mange områder i Grækenland og Tyrkiet. Primotours.dk sørger for, at rejseplanerne passer til det specifikke år, dvs. de tilbyder alt det nye indenfor charterrejser, hvilket blandt andet er den nye rejseform ”all inclusive”. Det er en rejse, hvor også al mad og drikke på hotellet er inkluderet i prisen. Derfor får du med Primotours.dk’s nyeste rejser mange forskellige valgmuligheder, og det er derfor umuligt ikke at finde en rejse, der passer præcis til den ferie, som du går og drømmer om.

Stifterne bag Primotours.dk har mere end 38 års erfaring i den danske rejsebranche, og deres formål var at starte et rejsebureau, der kunne konkurrere med de større firmaer for bedre service og fantastiske priser. Primotours.dk lover derfor de bedste rejser til rejselystne danskere, hvor de byder på danske rejseledere, direkte flyvninger og alt det bedste, som du kan forvente på den bedste klassiske charterrejse.

Da Primotours.dk er mindre end de andre danske rejsebureauer lover de den bedste service med tid til at lytte til kunderne, og desuden en webshop som er brugervenlig og let for alle at navigere i. De lover, at de med deres danske ansatte er klar til at hjælpe dig med dine rejsebehov og ønsker samt er de opsat på at hjælpe dig med at finde netop din drømmerejse.

Webshoppen lever op til deres løfte om et simpelt brugervenligt forum, hvor det er let for selv den mest uerfarne at finde en rejse. Forsiden viser med store bogstaver telefonnummeret, hvis man skulle løbe ind i problemer, og telefonerne har åbent alle ugens dage. Derudover føler man straks på webshoppen, at man er på vej på en varm ferie med dejlige farverige billeder.
Man kan taste sine rejsedatoer ind direkte eller browse i de forskellige rejsemål, som de tilbyder. Der findes også mange gode tilbud med nyeste, opdaterede priser på afbudsrejser direkte på forsiden, så man altid kan finde en fantastisk pris på rejser. De tilbyder desuden børnerabat, familiepakker samt gratis parkering i Billund lufthavn, hvis du bestiller din rejse med dem.

Primotours.dk er flere år i træk kåret som Danmarks bedste rejsebureau på Trustpilot.dk, så noget tyder på, at også kunderne er enige om, at de er serviceminded og tilbyder de bedste rejser. I 2017 vandt PrimoTours Rejseprisen 2017 som uddeles af foreningen Danske Rejsejournalister.

Der er ingen tvivl om, at dette rejsebureau går op i, at give kunderne den bedste deal indenfor charterrejser. Derfor kan du trygt bestille din rejse gennem deres gode webshop.

AFBUDSREJSER - Spar op til 60% på sidste minut rejser
Se alle aktuelle restpladser!
Få 1.000 kr BOOK TIDLIG rabat/pers. til TENERIFE
Få 1.000 kr BOOK TIDLIG rabat/pers. til PORTO SANTO
+ Få gratis opgradering på utvalgte datoer.
Få op til 2.000 kr rabat per pers. på ALL INCLUSIVE
Få op til 1.500 kr rabat per pers. på rejser til SAMOS
Få op til 1.000 kr rabat per pers. på rejser til KORFU
OBS. Kun afrejser fra Aalborg lufthavn.
Spar op til 1.800 kr per pers. på rejser til KRETA
Få op til 1.400 kr rabat per pers. på rejser til RHODOS
Få op til 1.700 kr rabat per pers. på rejser til MEGANISI
Få op til 500 kr rabat per pers. på rejser til TYRKIET
Spar op til 1.300 kr per person til MALLORCA - Palma Nova
Spar op til 1.200 kr per person til MALLORCA - Cala d'Or
TILBUDSREJSER - Se Primo Tours' aktuelle kampagner
Få GRATIS parkering ved booking senest 60 dage før afrejse
Gælder parkering i P-huset i Billund lufthavn.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
nordicchoicehotels discount booking code

Nordic Choice Hotels

www.nordicchoicehotels.dk

Book overnatninger på Nordic Choice Hotels website - Garanteret det billigste alternativ!

Tilbud - Få 5% rabat med booking code
Få op til 25% rabat på HOTELLER - se aktuelle kampagner!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Expedia

www.expedia.dk

Hos Expedia finder du rabatterede pakkerejser, flybiletter og hotelovernatninger.

Om Expedia Open

Expedia.dk er et af verdens førende online rejsebureauer

Hvis du overvejer at booke en rejse til et eksotisk sted i udlandet, bør du helt sikkert alliere dig med expedia.dk. Expedia er nemlig et af de førende online rejsebureauer i verdenen, og firmaet har hjemmesider i 31 lande verden over. Dette betyder, at firmaet har uendeligt mange kontakter, der er relevante i forbindelse med rejser. Expedia giver besøgende adgang til mere end 510.000 overnatningssteder verdenen over. Derudover har firmaet kontakt til mere end 400 flyselskaber samt kontakt til en række firmaer, der står for at udleje biler. Yderligere kan Expedia hjælpe rejselystne mennesker med at arrangere forskellige aktiviteter i forbindelse med rejser. Expedias muligheder for at hjælpe rejsende er altså næsten uendelige, og Expedia kan hjælpe alle slags rejsende; lige fra den unge backpacker, der skal ud og udforske verdenen, til den store familie, der skal slappe af på charterrejse.

Ligesom alle mulige andre internetservices anmeldes og vurderes på Trustpilot, bliver Expedia det naturligvis også. Deres vurdering ligger på ’under middel’, og dette lyder umiddelbart ikke særlig godt. Der er dog rigtig mange rosende kommentarer på deres Trustpilot-side, hvor folk takker firmaet for at have bidraget til en rigtig god ferie. Der hvor det, ifølge Trustpilot-brugerne, halter en smule for Expedia, er i forhold til kundeservicen. Denne dimension hos firmaet kunne vist godt bruge et løft.

Expedias udsalg og afbudsrejser

Der er utrolig mange forskellige rejsemuligheder hos Expedia, og der er stor forskel på, hvor dyre de forskellige rejser er. Hvis man ønsker en billig, fed rejse, er det helt klart en mulighed hos Expedia, og der er ligeledes en mulighed at spare rigtig mange penge på sin rejse, hvis man undersøger, om der er nogle fede afbudsrejser eller lignende hos Expedia.

Expedia.dk har nemlig en kategori, der hedder ’afbudsrejser’, hvor man kan lave en rigtig god handel. Det er muligt at finde afbudsrejser, hvor både hotel og fly indgår som en samlet pakke, men det også muligt at finde afbudsrejser, der blot indeholder en flybillet, gennem Expedia. Derudover er der på Expedia.dk også en kategori, der hedder ’Rejsetilbud’. Det er Expedias svar på ’udsalg’, og her finder man billige last minute-rejser, og man finder gode tilbud på rejser og forskellige rejsetilbud, såsom biludlejning og ferieaktiviteter. Når man kigger på Expedias last minute-rejser, er det muligt at finde rejser, hvor både hotel og fly indgår, men det er også muligt udelukkende at kigge efter last minute-flybilletter.

Alt i alt ser vi Expedia som et fremragende værktøj til dig, der drømmer dig væk fra reden for en stund. Expedia kan nemlig hjælpe med en masse relevante ting i forhold til ferien, og der kan bookes alverdens forskellige slags rejser på denne hjemmeside. Hjemmesiden er overskuelig, og søgeværktøjerne gør, at man hurtigt kan finde, hvad man søger. Ligeledes er der rigtig gode muligheder for at spare penge med hjælp fra Expedia; særligt hvis destinationen er lidt ligegyldig, og man er spontan og klar på en afbudsrejse.

Afbudsrejser - Spar op til 65% på SIDSTE MINUT rejser!
Få desuden GRATIS afbestilling.
UDSALG - Spar helt op til 75% på DAGENS rejsetilbud!
Få 10% ekstra rabat på masser af TILBUDSREJSER
Gælder ved tilmelding til Expedia kundeklub.
GØR ET KUP - Se Expedias billige rejser og rejsetilbud
VIP TILBUD - Få fri opgradering, GRATIS parkering m.m.
Se efter gaveikonet for at finde hoteller med gratis fordele.
Spar op til 30% på udvalgte hoteller i NORDEN
Få rabat på ENTRÈ og OPLEVELSER i London og andre storbyer!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland
Århuscharter kampagnekode

Århus charter

www.aarhuscharter.dk

Århus Charter leverer populære rejseoplevelser både sommer og vinter.

Om Århus charter Open

Få en fantastisk tur med Århus Charter rejser
Med Århus Charter har du altid en god mulighed for at finde din næste drømmerejse. Selskabet byder på herlige og spændende ferieoplevelser gennem flyselskabet DAT (Danish Air Transport), som flyver fra både Aarhus, Aalborg og Billund. Århus Charter kan garantere, at du altid har dansk personale om bord på flyene, når du skal afsted på din længe ventede rejse.

Mange spændende destinationer – og en helt ny fra sommeren 2016/2017
Hos Århus Charter kan du finde lige netop den rejse, som du går og hungrer efter. De har også en helt ny destination på rejsekortet fra sommeren 2016, nemlig den græske ø Ithaca, som stadig er et ganske uspoleret rejsemål, der ligger i det Ioniske hav og endnu er ret ukendt for de fleste turister.

Derudover kan du med Århus Charter opleve alle de klassiske rejsemål i Syd- og Østeuropa som fx Mallorca, Alanya, Rhodos, Tenerife, Kreta, Cypern, Madeira og Maldiverne. Hvor end du drømmer om at rejse hen, så kan du med største sandsynlighed komme derhen med Århus Charter rejser.

Der er et hav af fordele ved at benytte Århus Charter til næste rejse
Ud over den førnævnte luksus ved at have dansk rejsepersonale på alle fly hos Århus Charter rejser, så er der mange andre fordele ved at rejse med netop dem. En af dem er den personlige og altid lettilgængelige service, som du kan få med en af deres medarbejdere enten ansigt-til-ansigt eller via telefonen, som er åben for kundeservice alle ugens dage. En anden fordel er det faktum, at Århus Charter giver dig gratis parkering, hvis du flyver fra Aarhus Lufthavn. Hermed sparer du altså penge og behøver samtidig ikke at bekymre dig om bilen, mens du slapper fuldstændig af i solen.

Tag med Århus Charter afbudsrejser, når ferien skal være spontan og billig
En afbudsrejse kan være både et fantastisk tilbud og en spændende løsning, da du sparer en del penge, samtidig med at du “i sidste øjeblik” kommer et sted hen, som du ikke har gået og forberedt dig mentalt på i længere tid.

Med Århus Charter afbudsrejser kan du altså komme spontant og billigt af sted på en lækker ferie, og du har ovenikøbet også nemt ved at få et godt overblik over de mulige afbudsrejser, da du på Århus Charter’s hjemmeside kan finde et velopdateret liste over de kommende dages rejser ift. både destination, varighed og nedsat pris.

Gør rejsen endnu billigere ved at benytte et Århus Charter tilbud fra Rabatkongen.dk
På Rabatkongen.dk kan du finde nyttig information om diverse rejsekampagner og andre rabatter, som kan være med til at give dig drømmerejsen til en pris, som du, ja, næsten kun kan drømme om. Ved at benytte disse rabatter og særkampagner får du stærkt nedsatte priser på de forskellige rejser hos Århus Charter, der dog i forvejen er sat til meget lave priser. På denne måde kommer du af sted på en lækker rejse til Syden for næsten ingen penge.

MAJTILBUD - Få helt op til 2700 kr rabat/person på rejser
- Rejs fra 1999 kr/person til mange destinationer!
Lige nu - Få helt op til 60% rabat på AFBUDSREJSER
Gælder rejser fra Aarhus og Aalborg lufthavne.
Gør et kup - se alle billige RESTPLADSER!
Se gode tilbud på pakkerejser med ALL INCLUSIVE
Spar penge på aktuelle LAST MINUTE REJSER
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Tripsta

www.tripsta.dk

Find og bestil billige flybilletter til hele ​​verden på Tripsta.dk

Om Tripsta Open

Skal du ud at rejse, bør du gøre dig selv den tjeneste at besøge www.tripsta.dk for at få samlet de billigste flyafgange fra Københavns lufthavn til din rejsedestination.

Tripsta.dk er et online rejsebureau, som finder lavest mulig flypris for dig ved at kombinere forskellige flyselskaber. Nogle af flyselskaberne, du kan flyve med, er: Emirates, Air France, Olympic, KLM, British Airways, Lufthansa og Easy Jet. Rejserne går til hele verden. Kom bl.a. til Sydkorea, Europa, Asien, Amerika og andre steder i verden, du endnu ikke har besøgt.

På www.tripsta.dk bliver du præsenteret for ganske få valgmuligheder, hvilket gør søgningen efter de allerbilligste billetter hurtig og overskuelig. Når du lander på forsiden, kan du booke dine flybilletter med det samme ved hjælp af formlen i venstre side. Har du brug for et større udvalg af valgmuligheder, vælger du enten kategorien Frybilletter eller Flytilbud. De få forslag gør det nemt at vælge den rigtige afgang, hvilket næsten en million rejsende vil skrive under på. 98 procent af brugerne kommer nemlig igen, efter de har benyttet Tripsta første gang. 97 procent af brugerne synes, at bookingsystemet er hurtigt og nemt.

Det kan være en dyr fornøjelse at komme ud at rejse, men med Tripsta ved hånden, kan du hurtigt spare mange penge på flybilletterne. De penge kan du i stedet for bruge til sjov og ballade på ferien sammen med familien eller vennerne. Det gør rejsen lidt sjovere.

Efter du har benyttet www.tripsta.dk som online rejsebureau, kan du anmelde din oplevelse på Tripsta Trustpilot. Giv mellem 1-5 stjerner for din oplevelse med Tripsta, og fortæl fremtidige kunder hos www.tripsta.dk, hvorfor de skal vælge rejsebureaet. Din mening er vigtig både for Tripsta og nye rejsende, som vil have det bedste ud af ferien – ligesom dig.

Da Tripsta er et online rejsebureau, kan du ikke opsøge bureauet fysisk, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp i forbindelse med rejsen. Derimod kan du henvende dig til Tripstas kundeservice online og telefonisk. Kundeservice har åbent mandag til lørdag mellem klokken 09.00-17.00. Du kan også selv prøve at finde svaret på hjemmesiden under ”Ofte stillede spørgsmål”, som giver svar på de fleste spørgsmål.

Er du rejselysten, kan du tilmelde dig Tripstas nyhedsbrev. I nyhedsbrevet bliver du løbende opdateret på de billigste, kommende flybilletter, så du kan komme ud og se verden, uden det skal koste en formue. Desuden kan du være heldig at modtage en rabatkode, som du kan bruge næste gang, du bestiller billetter på www.tripsta.dk. God fornøjelse med at finde de bedste og billigste billetter – og god rejse.

Se aktuelle kampagner
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Norwegian

www.norwegian.com

Norwegian er lavprisflyet med nye fly, god benplads og wifi.

Om Norwegian Open

Norwegian air byder velkommen til sit spændende univers af flyrejser til mange destinationer til favorable priser. Det er her muligt at finde og sammensætte en rejse præcis efter dine ønsker. Hvad enten du er til storbyferier, skiture eller de varme lande, vil du kunne finde en rejse, som matcher dine drømme til den gode og faste Norwegian lavpris. Du kan skabe din helt egen ferie og de tilbyder et stort udbud af hoteller og ferielejligheder samt billeje, så du kan forberede det hele hjemmefra. Du vil altid blive tilfreds ved at benytte de forskellige norwegian tilbud, hvor du skræddersyer din drømmerejse præcist efter dine mål og forventninger til en god rejseoplevelse. Vælger du at rejse med Norwegian air går du ikke på kompromis med kvaliteten, men du vil få en god oplevelse uden at prisen afholder dig fra at komme ud i verden.

Trænger du og din kæreste til en romantisk storbyferie eller en weekendrejse er der masser af muligheder. I kan få en oplevelse i det skønne Rom eller en anden storby, hvor der er masser af seværdigheder. I kan vælge at nyde en daseferie i varmen på en af vores mange eksotiske steder. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne for at skabe en kærlighedsrejse, hvor i får tid til nærvær og oplevelser på samme tid.

Er det en gruppe venner eller hele familien, som skal på ferie – hvad enten den står på skioplevelser eller en varm ferie under sydens sol – er der mange og udsøgte rejsemål at vælge imellem – og det er selvfølgelig til en god Norwegian lavpris. I kan selv vælge hotel eller ferielejlighed- afhængigt af familiens behov for plads og rum til de yngste -ligesom der er mulighed for leje af bil på ferien.

Rejser du meget gennem dit erhverv, er det muligt for din virksomhed at få en bonusaftale eller en direkte rabataftale, hvor du får nedsættelser på prisen på både indenrigs- og udenrigsrejser. Du kan ydermere gennem en Norwegian kampagnekode opnå store besparelser, da vi løbende har kampagner inden for forskellige områder. Du kan med en Norwegian air bonusaftale optjene point hver gang du rejser, og aftalen omfatter samtlige af vores destinationer i Europa, Nordafrika og Mellemøsten.

Uanset dit mål med din rejse- hvad enten det er familieferie eller forretningsrejse – kan du være sikker på en god oplevelse, når du vælger Norwegian air. Du kan hente inspiration her Norwegian air sitet og udforske mulighederne for din næste ferieoplevelse. Tilmed kan du spare mange penge ved at benytte et Norwegian tilbud, så du kan få flere oplevelser med hjem i bagagen og samtidigt få en økonomisk attraktiv besparing. Det er blot at kigge indenfor i deres væld af rejseoplevelser til mange spændende destinationer, og du vil kunne få netop den ferie, som du drømmer om.

Se billigste rejser på lavpriskalenderen
Få ungdomsrabat med Norwegian kampagnekode
Gælder for dig som er under 26 år på afrejsedagen
Se aktuelle Norwegian tilbuds afgange - fra 199 kr.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Radisson Blu

www.radissonblu.dk

Hotelkæde med et verdensomspændende net af hoteller fordelt i over 60 lande.

Tilbud - Få op til 20% på mange HOTELLER I HELE VERDEN
Bestil tidligt - Spar op til 20% på TILBUD og PAKKEREJSER
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Radisson Park Inn

www.parkinn.dk

Radisson Park Inn driver over 140 hoteller fordelp på Europa, Mellemøsten, Afrika og Nord Amerika.

Reserver tidligt og få op til 40% rabat ved booking!
Gælder ophold mellem 10. dec 2018 - 31. jan 2019.
Se TILBUD på hotelophold - kurophold, storbyferie,
golfophold, aktiv ferie, familierejser m.m.
BOOK TIDLIGT og få 20% rabat på dit hotelophold
Gælder 21 eller 28 dage i forvejen.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Hotelopia

www.hotelopia.dk

På hotelopia.dk kan du enkelt spare når du booker hotel i hele verdenen.

Om Hotelopia Open

Er du også rejselysten eller står du og leder efter dit næste eventyr? Eller måske du bare leder efter en suverænt god ferie til dig og kæresten, konen, vennerne eller hele familien? Lige meget hvad du leder efter, kan du godt stoppe her, da Hotelopia uden tvivl kan hjælpe dig med at finde det rette sted at overnatte. Og med en HotelOpia rabatkode fra Rabatkongen bliver hotelopholdet endnu billigere. Når du har fået en rabatkode til hotelopia.dk så skal du være opmærksom på at den kun gælder på de hoteller, hvor du kan betale online igennem Hotel Opia’s platform.

Måske du kender TUI Travel PLC som er en af verdens førende rejseselskaber, og har mere end 40 års erfaring i branchen samt kommunikerer med over 30 milioner kunder om året. Hotelopia er en del af TUI, og de kan derfor også love dig det bedste af det bedste, da de har overnatningsmuligheder i over 2800 destinationer i hele verden; Europa, Storbritannien, USA, Caribbean, Australien, Asien og Afrika. Der er ingen tvivl om, at du kan finde den destinationen, som du leder efter og så endda til geniale priser hos Hotelopia. De lover nemlig altid nedsatte priser på overnatninger til både fritid og forretning og har over 50.000 ejendomme at vælge imellem. Du kan finde de bedste hotelkæder hos Hotelopia. Så alt efter hvilken ferie du vil på, kan du vælge alt mellem såsom store all inclusive resorts til din solferie eller lækkert, moderne hotel til din storbyferie.

Webshoppen er utrolig nem og overskuelig, og man kan allerede på startsiden taste sin destination og ønsker for hotel ind. Derefter vil man få en liste med alle de enestående valgmuligheder som så kan være svære at vælge mellem. Det er nemt og hurtigt, og du vil helt sikkert finde noget i din prisklasse og noget som matcher præcis dine ønsker.

Udover at booke sit hotel gennem Hotelopia, kan man nu også booke sine transfers på sin rejsedestination samt flere entrebilletter til de største forlystelser og sights. Du kan derved næsten planlægge hele din ferie på Hotelopia.

Kundeservice er desuden helt i top hos Hotelopia. De har kundeservice på flere sprog, også dansk, så du kan altid kan komme til at tale med en, der har svar på alle dine spørgsmål. Hotelopia går meget op i deres kunders meninger, hvilket også kan ses, da de har modtaget Customer Award i e-komi og har fire og en halv stjerne ud af mulige fem.

Når du betaler for dit hotel har du desuden to muligheder, du kan betale direkte gennem Hotelopia eller vælge at betale til hotellet ved ankomst. Det er dog helt sikkert og ekstra nemt at betale gennem webshoppen, da Hotelopia lover ingen ekstra gebyr eller kommissioner, når man betaler med kreditkort. Man skal desuden heller ikke bekymre sig om betaling med kreditkort, da de er godkendt for sikker e-handel gennem Thawte og Worldpay.

Så bestil du trygt din næste overnatning gennem Hotelopia, det er nemt og billigt.

Spar 6% ekstra på dit HOTELOPHOLD med rabatkode
OBS. Gælder KUN ved online betaling!
Se billige og populære hoteller i SPANIEN
Find de bedste priser på hoteller i DUBAI
Få de bedste tilbud på hoteller på GRAN CANARIA
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Vueling

www.vueling.com

Vueling er Spaniens foretrukne lavpris flyselskab som bl.a. også tilbyder udlejningsbil

Se Vuelings kalender med budget afgange!
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Qatar Airlines

www.qatarairways.com

Qatar, som flyver til over 100 destinationer, er en af verdens mest luksuriøse flyselskaber.

Om Qatar Airlines Open

Allerede fra første øjekast udstråler Qatar Airways’ hjemmeside luksus og kvalitet, og det er der en god grund til. Qatar Airways er 5-stjernet luksus i luftrummet, som du kan nyde lige fra din online book, fra take off og til landing.

Qatar Airways har dagligt afgange fra Danmark til Doha, hvorfra selskabet flyver til hele verden med destinationer som Asien, Afrika, USA og Latinamerika. Desuden har Qatar Airways også afgange fra Oslo og Stockholm.

Når du flyver med Qatar Airways, bliver du behandlet som en stjerne. Uanset om du flyver på First Class, Business Class eller Economy Class er serviceniveauet højt, og du har rigeligt med plads til at spise, sove og strække dig. Qatar Airways sigter efter stjernerne. Ja faktisk er de endda hovedsponsorer på det verdensberømte fodboldhold FC Barcelona, der i den grad er et hold med stjerner.

Desuden er Qatar Airway to gange kåret som top flyselskab på verdensplan af World Airline Awards, og i 2011 modtag flyselskabet også prisen som Airline of the Year af det prestigefyldte Skytraz.

Du kan trygt flyve med Qatar Airlines København, som er afgangen fra Danmark. På www.qatarairways.com kan du fra forsiden se et udpluk af de bedste tilbud fra Qatar Airlines København, hvor der bl.a. er rejser til Phuket, Bangkok og Dubai. Du får automatisk fornemmelsen af tryghed, når du befinder dig på hjemmesiden. Alle sider er godt udrustet med gode, beskrivende tekster, som forklarer dig alt, hvad du har brug for at vide. Rejser der sig yderligere spørgsmål, kan du tage fat på Qatar Airways bykontor i København, som helt sikkert hjælper dig videre. Husk på, at det er et 5-stjernet flyselskab, så servicen må ikke mangle.

Ved du allerede, hvor turen skal gå hen med det luksuriøse flyselsab? Så kan du hurtigt indtaste din booking direkte på forsiden. Qatar Airways online booking er simpel at gå til for alle, og du skal blot bruge nogle enkelte oplysninger for at booke din rejse. Qatar Airways online booking spørger dig bl.a. om, hvor du skal flyve fra og til, hvor mange du vil have med, hvornår du vil af sted og vil hjem igen, om det skal være en tur/retur, enkeltbillet eller rundrejse. Til sidst i bookingen har du mulighed for at indtaste en Promo Code, hvis du er så heldig at have en rabatkode på hånden.

Hvis du tidligere har rejst med Qatar Airways er du muligvis medlem af Privilege Club. Det er et loyalitetsprogram, som sikrer dig en række fordele samt muligheden for at samle point til fremtidige rejser, giver dig specielle tilbud osv. Hvis dit fremtidige flyselskab er Qatar Airways, kan denne medlemsform anbefales.

Ombord på Qatar Airways møder du en mellemøstlig gæstfrihed fra stewardesserne, og den gæstfrihed strømmer også igennem på www.qatarairways.com.

Se aktuelle kampagnepriser på rejser fra Danmark
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Austrian Airlines

www.austrian.com

Flyselskab med destinationer i hele verden - nu 50 år i Danmark.

Se aktuelle kampagner hos Austrian Airlines
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

First Hotels

www.firsthotels.com

Hotelkæde med over 50 unikke hoteller i Danmark, Sverige og Norge.

Få op til 10% rabat + gratis træning + 500 point
Book forlænget weekend i København på Hotel Mayfair - Fra 680 kr/dag
Du får 15% rabat på prisen, morgenmad og gratis WIFI.
Forlænget weekend i København på Hotel Twentyseven - Fra 787 kr/dag
Du får 15% rabat på prisen, morgenmad og gratis WIFI.
Få overnatning i København Hotel Twentyseven + Fri cykel - Fra 930/dag
Morgenmad, cykel og WIFI indgår i pris.
Book Hotel Mayfair + Tivolientré (apr-sep) - Fra 910 kr/dag
Du får 15% rabat på prisen, morgenmad og gratis WIFI.
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Accor hotels

www.accorhotels.com

Hotelkæde med hoteller i mange lande og i de fleste prisklasser

Få op til 10% rabat på ALLE Accor hoteller
Gælder for medlemmer (gratis).
Få op til 30% rabat ved bestilling min. 30 dage inden hotelophold
Børnene overnatter til halv pris!
Få 50% rabat på hotelværelse nr. 2
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Lalandia

www.lalandia.dk

Lalandia er den perfekte miniferie i store badehuse med tropiske miljøer.

Bo med 7 overnatninger på Lalandia og betal kun for 5 overnatninger
Bo med 5 overnatninger på Lalandia og betal kun for 3 overnatninger
Bo med 3 overnatninger på Lalandia og betal kun for 2 overnatninger
Gælder udvalgte perioder ved incheck: søn-, man- eller tirsdag.
Få 50% rabat på den første dag veg booking af forlænget weekend
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

Lufthansa

www.lufthansa.dk

Lufthansa - bestil billige flybiletter til alverdens destinationer. Thank you for flying Lufthansa.

Se aktuelle kampagner hos Lufthansa
Pakkerejser
Hotel
Flysæde
 
Billeje
Færge
Bro
 
Ferieland

DFDS Seaways

www.dfdsseaways.dk

MiniCruise, færger, storbyferie og ferie i Norge og England.

Om DFDS Seaways Open

DFDS rabatkode
På rabatkongen.dk kan alle finde information om de aktuelle DFDS Seaways kampagner. Her kan man kan spare en del og finde rabatkoder til DFDS på udvalgte færgeoverfarter og pakkerejser.
I perioder kan man her på siden også hente en rabatkode som giver op til 50% rabat på de miniferier og weekendcruises som DFDS Seaways udbyder.
Den DFDS tilbudskode man vil anvende, skal aktiveres på feltet der hedder ”bookingkode” i starten af bookingforløbet på dfdsseaways.dk.
Rigtig god tur med en DFDS bookingkode.

DFDS tilbud
DFDS Seaways tilbyder oplevelser på havet og international service for alle gæster om bord på en af DFDS’ færgeruter mellem Danmark og Norge, England og Baltikum. Det er en oplagt mulighed for en kortere eller længere ferie at tage på et lille cruise eller en anden dejlig rejse med en DFDS rabat her fra rabatkongen.dk.

Med en rabat til DFDS kan man også finde kombinerede tilbud og tage familien endnu billigere med til for eksempel Legoland, på hotel, i et Novasol sommerhus eller til en af de mange Center Parcs fulde af sjove aktiviteter.
DFDS Seaways er grundlagt I 1866 og har en af Nordeuropas største færge flåder. Så der er mange års erfaring og professionalisme bag, når man booker et DFDS seaways tilbud.

DFDS trustpilot
Hvis man læser DFDS anmeldelser på Trustpilot, vil man opleve at færge-gæsterne er meget tilfredse. Det eneste, der bliver klaget over er mobiltrafik – så hvis man er opmærksom på sit eget abonnement og datatrafik, er der kun glade miner. Mange der anmelder DFDS Seaways rejser understreger, at de er tilbagevendende gæster – og dét er vel den bedste anbefaling man kan få.

DFDS færgeruter
Der er en række DFDS ruter at vælge imellem. Mange kender til DFDS Oslo færgen, men skal man til England er der både DFDS Esbjerg-Harwich og også DFDS Newcastle at rejse med – for eksempel som et spændende alternativ til flytrafik – eller hvis man gerne vil have sin bil med.
Hvis man skal ud på eventyr, er der romantiske og hyggelige DFDS minicruises som kan være en god idé til en fejring af en bryllupsdag, konfirmation eller fødselsdag. Ligeledes kan det være nyt og spændende at tage en gruppe venner med og fejre årsskiftet på en DFDS nytårstur.
Hvor skal det næste eventyr være?

Få 75% DFDS Seyways booking kode til MINICRUISE til Oslo
Koden aktiveres automatisk i link.
Få 50% DFDS Seyways booking kode til MINICRUISE til Oslo
Koden aktiveres automatisk i link.
Book MiniCruise til Oslo for KUN 145 kr per person!
Gælder ruter i perioden 18. dec. - 13. apr. 2020.
LIGE NU - Book MiniCruise for kun 195 kr per person
Gælder ruter i perioden 27. sep. - 31. okt. 2019.
Se NYTÅRS pakke med nytårsfest - middag, musik og kahyt
Book allerede nu! Gælder afgange den 30. och 31. dec.
Se JULEFROKOST pakke inkl. middag, musik og Oslo besøg
Gælder afgange 1. nov- 20. dec 2019 (min. 8 personer).
Bestil et minicruise til OSLO for kun 352 kr per person
Få 2 overnatninger til søs og 1 dag i Oslo.
Se aktuelle DFDS Seaways KAMPAGNER

SØG WEBSHOP