Persondata politik

1) Denne persondata politik oplyser hvorfor, hvordan samt hvilke persondata som vi indsamler. Yderligere redegør denne persondata politik for hvike systemer vi anvender og dermed hvilke samrabejdspartnere som vi indirekte deler persondata med. Ved at besøge rabatkongen.dk, Rabatkongens Fabebook side, Rabatkongens nyhedsbrev, Rabatkongens Instagram side og ved at trykke på Rabatkongen.dk udgående links godkender den besøgende denne persondata politik. Den besøgende bør derfor afstå fra at benytte sig at Rabatkongen.dk og Rabatkongens trenester, såfremt den besøgende ikke kan acceptere denne persondate politik.

2) Når en besøger navigerer ind på Rabatkongen.dk registreres besøget og der placeres en cookie i den besøgendes browser. Bl.a. registreres besøgets længde, hvorvidt den besøgende klikker sig videre til en eller flere at de markedsførte webshops, hvorvidt der er tale om et førstegangs besøg, information om den besøgendes computer (IP adresse, operativ system, browser, skærmstørrelse mv.). Samtlige registreringer sker for at kunne give de besøgende en god oplevelse. Yderligere logges besøg for at opdage fejl samt for at kunne forhindre misbrug af Rabatkongen.dk service. Logning sker vha. tjeneste fra Opentracker VOF. Rabatkongen.dk har indgået en DPA aftale med Opentracker vedrørende processning af besøgsdata.

Yderligere registreres alle besøg på rabatkongen.dk i en såkaldt logfil. Der tages backup af denne logfil af Rabatkongen.dk webhost Surftown. Rabatkongen.dk har indgået en DPA aftale med Surftown A/S vedrørende behandling af al data.

Vejledning til at blokere for cookies og til at slette cookies findes her: http://minecookies.org/cookiehandtering/ og her: http://www.aboutcookies.org. Du kan også læse om Rabatkongens brug af cookies her

3) Ved tilmelding til Rabatkongens nyhedsbrev (igennem formular på rabatkongen.dk eller igennem formular på Facebook) accepteres modtagelse af Rabatkongens nyhedsbrev. Alle tilmeldinger til nyhedsbrev skal endeligt bekræftes af ejeren af tilmeldt e-mail (double-opt in).

Personer som er tilmeldt til Rabatkongen.dk nyhedsbrev kan til enhver tid tilkendegive at de ikke længere ønsker at modtage Rabatkongens.dk nyhedsbrev. Afmelding kan ske ved at trykke på link som findes nederst i udsendte nyhedsbreve, ved at kontakte Rabatkongen.dk på adressen hello snabel a rabatkongen punktum dk. Endeligt kan afmelding ske på telefon
36 99 26 68.

Ved udsendelse af nyhedsbrev har Rabatkongen.dk mulighed for at se hvilke modtagere som åbner nyhedsbrevet samt om nyhedsbbrevets modtagere vælger at trykke på et eller flere af nyhedsbrevets links. Rabatkongen har ligeledes mulighed for at se hvilke brugere som afmelder sig fra Rabatkongens nyhedsbrev.

Rabatkongen registrerer tilmeldte personers e-mail adresse. Yderlige har tilmeldte personer mulighed for at indtraste sit fornavn og efternavn. Rabatkongen.dk anvender sig af mailtjeneste leverandøren Mailchimp. Rabatkongen.dk har indgået en DPA (aftale) med Mailchimp vedrørende processning af besøgsdata.

4) Du kan aktid kontakte os for at få oplyst, hvilke persondata vi måtte have registreret på din e-mailadresse eller din ip-adresse. Henvendelse bedes ske til:

aagaard group ab
ORG: 556697-2013
Risabo Fällan
S-571 95 Nässjö
hello@rabatkongen.dk
+45 3699 2668

Vi kan også hjælpe med at korrigere eventuelle fejl i dine persondata samt med slette samtlige data som kan sammenkobles med dig og din tidligere anvending af Rabatkongen.dk og rabatkongens tjenester.

Hvis du ønsker at klage over Rabatkongen.dk behandling af dine persondata kan du rette henvendelse til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5 sal, 1300 København. Datatilsynet kan også kontaktes på telefon 33 19 32 00 eller på e-mail adressen: dt@datatilsynet.dk.

Juridisk ansvarlig for Rabatkongen.dk (herunder indsamlet og behandling af persondata) er Aagaard consulting LTD, UIC:2042 59 397, 1000 Sofia City, Service district 37 William Gladstone Street.