Brugerservice

Koster det noget at anvende en rabatkode?
En rabatkode giver dig rabat, når du handler på nettet. Rabatkoder kaldes sommetider for rabatkuponer, værdikuponer, kampagnekoder, gavekortskoder eller tilbudskoder. Det er gratis at anvende de rabatkoder, som du finder på Rabatkongen.dk, og det er ligeledes gratis at tilmelde sig vores nyhedsbrev, som udkommer hver 7.-14. dag. Hvis du ikke vil gå glip af de særlige ”kun i dag”-kampagner og rabatkoder med kort gyldighed, kan du følge os på Facebook og Instagram.

Hvordan anvender jeg rabatkoden?
Den lettilgængelige søgefunktion giver dig mulighed for at søge efter en bestemt webshops navn eller en bestemt varekategori. Når du har fundet frem til det tilbud, som du vil benytte, skal du trykke på tilbuddet og herefter følge vejledningen. Enten aktiveres rabatten automatisk på webshoppen, eller også skal du selv indtaste den kode, som dukker op på skærmen. Hvis der dukker en kode op på skærmen, skal denne indtastes i webshoppen inden betaling. Ofte hedder feltet noget i stil med ’rabatkupon’, ’tilbudskode’, ’kuponkode’, ’voucher’ eller ’gavekort’. Sommetider fremgår rabatten ikke sammen med prisen, så man kan let tro, at rabatkoden ikke fungerede – hold derfor øje med prisen for at se, om rabatten er blevet fratrukket prisen på dine varer.

Hvordan længe kan jeg bruge rabatkoden?
Alle rabatkoder har udløbsdatoer. Vi opdaterer dagligt de forskellige rabatter, så nye rabatkoder kommer op, mens de udløbne fjernes. Sommetider sker det, at webshops fjerner rabatkoden inden kampagnens officielle udløbsdato. Andre gange er der krav for rabatkoden, som man skal være opmærksom på, hvis den ikke virker – eksempelvis at man skal købe for et minimumsbeløb på webshoppen. En rabatkode kan ofte bruges i alt mellem en uge og op til flere måneder. Skulle det ske, at du forsøger at benytte en kode, som ikke længere virker, så giv os gerne et tip, så vi kan fjerne den fra siden.

Hvorfor kan jeg ikke få en rabatkode til at fungere?
Hvis du ikke kan få en rabatkode til at virke, så kan det have forskellige årsager. Mail os gerne hvis du støder på problemer, eller hvis du ikke kan finde rabatkodefeltet, så skal vi nok hjælpe dig.

Inden du kontakter os vil vi gerne gøre dig opmærksom på de mest hyppigste årsager til at rabatkoder ikke fungerer:

► Sommetider fungerer rabatkoden først når du har lagt for et vist beløb i kurven (evt. fragt- og administrationsbebyr kan ikke medregnes).
► Sommetider gælder en rabatkode ikke allerede nedsatte varer.
► Sommetider gælder rabatkoden kun til udsalgsvarer.
► Sommetider kræver rabatkoden indlogning/medlemskab af webshoppen.
► Sommetider gælder rabatkoden ikke til alle mærker i webshoppen. F.eks. kan designsamarbejder være undtaget.

På rabatkongen.dk bør det altid fremgå hvis en rabatkode har visse begrænsninger.
Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@rabatkongen.dk, hvis du har spørgsmål, ideer til forbedringer eller andet.

Rabatkongen.dk ønsker god shoppelyst!