Om rabatkongen
På rabatkongen.dk finder du rabatkoder til Danmark mest populære webshops. Rabatkongen er et af de største websites inden for rabatkoder; her finder du rabatkoder til alle de førende danske webshops.

Hvad er rabatkoder?
De fleste webshops benytter sig af forskellige tilbud – lige som de fysiske butikker gør det. På nettet kaldes disse eksempelvis for rabatkoder, rabatkuponer, værdikuponer, kampagnekoder, gavekortskoder eller tilbudskoder. De mange webshops har ofte en form for kampagne kørende. Derfor er Rabatkongen.dk det ideelle sted at begynde, når du skal handle på nettet – der er nemlig ofte mulighed for at opdage gode tilbud.

Hvad kan jeg få rabat på?
Hvad enten du mangler en ny parfume, solbriller til sommerferien, en rejse eller en redningsvest, så er Rabatkongen et godt sted at starte. Søgefunktionen gør det muligt at søge på mange forskellige kategorier – det er bare at gå i gang og finde en webshop, du kan bruge. De mest populære webshops er blandt andet Sarenza, SmartBuyGlasses, MyProtein, LookFantastic, Euroflorist og ASOS.

Hvor meget rabat kan jeg få?
Ofte giver en rabatkode en procentuel rabat på dit køb. Andre gange udløser en rabatkode rabatter i form af fri fragt, ”køb 3 og betal for 2” eller ”køb for et minimumbeløb og få 100 kr. i rabat”. Det varierer meget men fremgår altid tydeligt på siden – og det er selvfølgelig gratis at anvende Rabatkongens rabatkoder.

Hvor længe kan jeg bruge rabatkoden?
Alle rabatkoder har udløbsdatoer. Vi opdaterer dagligt de forskellige rabatter, så nye rabatkoder kommer op, mens de udløbne fjernes. Skulle det ske, at du forsøger at benytte en kode, som ikke længere virker, så giv os gerne et tip, så vi kan fjerne den fra siden. En rabatkode kan ofte bruges i alt mellem en uge og op til flere måneder, men sommetider sker det, at en webshop annoncerer en rabatkode, som kun gælder i 24 timer eller til de første 1000 kunder.

Vi anbefaler dig derfor at tilmelde dig til vores nyhedsbrev og at LIKE os på Facebook – så misser du hverken ugens gode rabatkoder eller ”kun i dag”-kampagnerne